ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Let's dance-profilen ska få barn – Linn Hegdals glädje efter avslöjandet

20 okt, 2022 
AvJulia Riddertorp
Topp tre i semifinalen av Let’s dance 2022
Let’s dance är tyvärr slut för i år.
Men nu kan vi mötas av ett lyckligt besked, nämligen att en av de folkkära dansarna väntar barn.
Någon som är extra glad över nyheten är Linn Hegdal.
Annons
Filip Dikmens hyllning i Let’s Dance efter juryns sågningBrand logo
Filip Dikmens hyllning i Let’s Dance efter juryns sågning

Den fenomenala danstävlingen Let’s dance är över för i år och det blev tillslut Eric Saade, 31 och Katja Lujan Engelholm som vann finalen.

Tillsammans tog de sig genom semifinalen där de tävlade mot Marie Mandelmann, 58 och Jonathan Näslund och mot Filip Dikmen, 25 och Linn Hegdal.

Tyvärr föll de sistnämnda på målsnöret då Marie och Jonathan lämnade i semifinalen och de stod mellan Filip och Linn mot Eric och Katja i finalen. Nu, efter all aktivitet på dansgolvet, är det en bebislycka som väntar från en av dansarna.

Vägledande dansproffset gör comeback

Som vanligt i dansprogrammet är det en kändis som är oerfaren inom dans som vägleds av sin danspartner för att ta sig så långt i tävlingen som möjligt.

Annons

En av dessa erfarna dansare är Linn Hegdal, som har tävlat i pardans från 10 års ålder. Hon har också tillsammans med hennes sambo, Jacob Persson, 27 tävlat i dans under flera års tid.

Men det är inte bara Linn som dansat sedan unga dagar. Även Jonathan Näslund började dansa när han var 11 år och har vunnit 14 SM-medaljer och 6 SM-guld. Jonathan är gift med Oksanna Näslund, 35 och de driver tillsammans dansskolan Dance factory.

Sist men absolut inte minst har vi vinnaren av Let’s Dance 2018, nämligen Katja Lujan Engelholm. I hennes första säsong av danstävlingen vann hon tillsammans med Jon Henrik Fjällgren, 35. Men all tid spenderades inte enbart med Jon, hon är sen 12 år tillbaka tillsammans med Oscar Hallberg, 30 och kärleken verkar ännu brinna starkt.

Let’s dance profilen om barnbeskedet

På Instagram delar alla dansarna med sig av sina liv med sina partners och även mycket dans. Nyligen kunde vi ta del av ett glädjande besked, nämligen att en av dansarna väntar barn.

Annons

Det är inga mindre än Jonathan och Oksanna Näslund som i nuläget har barnen, Olivia, 6, och Charles, 3. Jonathan tog till Instagram för att dela med sig av bebislyckan.

I ett meddelande till Hänt skriver Jonathan att nästa år känns som en dröm:

”Känns som en dröm. Har alltid velat ha en stor familj och nu är det verkligen huset fullt. Är beräknad på nyårsafton så får se om det blir ett gott slut eller gott nytt”.

Och gratulationerna väller in under Jonathans inlägg. Bland annat Let's-dance kollegorna Katja och Linn gratulerar till lyckan:

”Så taggad på att få träffa bebis!!!!”, skriver Linn.

”Otroliga!!! Stort grattis”, skriver Katja.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons