Let’s dance-profilens stora saknad efter splittringen från barnen

Exklusivt

Som förälder är det alltid jobbigt att vara ifrån sina barn under en längre tid.
Nu berättar Let's dance-profilen om den stora saknaden efter barnen.
– Vi har varit ifrån varandra nu sedan den 4 augusti, berättar han för Hänt.
Benjamin Ingrossos – comeback i programmet
0:14

Efter reklamen: Benjamin Ingrossos – comeback i programmet

(0:14)

Slå på ljud

I slutet på maj avgjordes Let's dance 2022. Efter en spektakulär (och jämn) final var det till sist Eric Saade, 31, och hans danspartner Katja Lujan Engelholm, 31, som knep den prestigefyllda vinsten.

Precis som i fjol stod skådespelaren David Lindgren, 40, och komikern Petra Mede, 52, för programledarinsatsen.

Även i juryn hittade vi några välbekanta och omtyckta ansikten; nämligen Tony Irving, 56, Dermot Clemenger, 49, och Ann Wilson, 54.

Petra Medes bebislycka – avslöjad av programledaren i direktsändning

Det var faktiskt inför premiären av Let's dance 2022 som Petra Mede avslöjade att hon var gravid och att hon väntar sitt andra barn på egen hand. Hon har sedan tidigare dottern Adeline, 9, med ex-pojkvännen Mattias Günther, 44.

Under Let's dance-våren var Petra således höggravid och barnet förväntas förgylla tillvaron under någon av sommarmånaderna. Men efter programmets säsongsavslutning var det länge tyst från Petra.

Det var inte förrän hon gästade programledarkollegan Tilde de Paula Eby, 49, i dennes talkshow Tilde i slutet på juli, som barnlyckan avslöjades – av misstag!

– Nyblivna mamman Petra Mede berättar om sin nya show, säger Tilde i förbifarten när hon ska presentera Petra som gäst i programmet.

Hon ber sedan Petra om ursäkt för övertrampen. Petra säger att det är okej och skämtar om att hon döpt nyfödda dottern i en homage till Tilde. Dottern har nämligen fått namnet Paula, precis som Tildes efternamn

Efter missen i direktsändning tvingades Tilde be om ursäkt till Petra.

Efter missen i direktsändning tvingades Tilde be om ursäkt till Petra.

FOTO: TV4

Mouna Esmaeilzadeh om kampen med barnen: ”Separationen”

Se klippet här!

Let’s dance-profilen om splittringen från barnen

Men det är inte Petra Mede som har splittrats från sina barn. Nej, det är en annan känd Let's dance-profil som öppnar upp om saknaden efter barnen.

Hänt träffade Ann Wilson och Dermot Clemenger på röda mattan inför torsdagens tv-sända Kristallengala.

– Jag har nyss kommit tillbaka från fyra veckor i Panama. Så det bästa i livet just nu är att jag ska hem imorgon och träffa mina barn igen efter fyra veckor, berättar Dermot för Hänt med stor längtan i rösten.

Vidare berättar han att barnen; Molly Clemenger, 18, Marcus Clemenger, 15, och Maya Clemenger, 13, bor hemma i Örebro. Gissningsvis väntade en bil utanför Cirkus vid galans slut för att ta honom raka vägen hem till barnen, som han hade saknat så mycket.

– Vi har varit ifrån varandra nu sedan den 4 augusti, men vi har haft mycket kontakt under tiden jag har varit borta, avslutar Dermot.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN