ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Let's dance-profilen Dermot Clemengers bebislycka – visar upp nytillskottet

30 jul, 2022 
DERMOT CLEMENGER, LET'S DANCE 2022
Dermot Clemenger visar gärna upp sin vardag utanför dansbubblan på sina sociala medier.
Nu kan han visa upp det nyaste tillskottet i familjen – nämligen en bebis!
Annons
Marie Mandelmann avslöjar udda påsktraditionen med GustavBrand logo
Marie Mandelmann avslöjar udda påsktraditionen med Gustav

Dermot Clemenger, 49, är främst känd för sin plats i den eminenta Let's dance-juryn där han säsong efter säsong gör succé hos tittarna.

Han har minst sagt många säsonger i det populära tv-programmet i ryggen. Hans första var år 2006 för att sedan fortsätta fram till 2015. Då tog han beslutet att ta en paus men återvände till mångas glädje 2020 och har nu en given plats bredvid kollegorna Tony Irving och Ann Wilson.

När han inte sitter i juryn så äger han inte bara en – utan två – dansskolor, Nerikes Dansinstitut i Örebro och Dansstudion Hallsberg. 2017 testade han sina vingar ytterligare och släppte en låt, nämligen Dance with me. Passande namn för en proffsdansare får man ändå säga!

Dermots kärleksliv och barn

Tillsammans med sin exfru Diana Clemenger har Dermot tre barn – Molly Clemenger, Marcus Clemenger och Maya Clemenger. På sin Instagram visar han ofta upp sin vardag med barnen och det syns att de alla är hans ögonstenar.

Annons

2011 hittade han kärleken igen i Sarah Sundqvist. Men det dröjde innan paret gick ut med att de faktiskt var ett par. Dermot har tidigare berättat för Aftonbladet att han gärna inte pratar om sitt privatliv.

Men efter en nio år lång relation med Sarah så sprack det och Dermot bekräftade uppgifterna för Aftonbladet några månader senare och sa samtidigt att han då låg lågt med dejtandet.

– Nej, precis. Haha! Men jag var ihop med mina barns mamma i sexton år och sedan Sarah i nio år. Nu är det bara att försöka landa och jag har inte bråttom att hoppa in i ett nytt förhållande. Det får ta den tid det tar. Men jag känner mig som sagt väldigt harmonisk med var jag befinner mig i livet, sa Dermot till Aftonbladet.

Nu visar han upp nytillskottet i familjen

Nu kan han däremot visa upp en helt annan familjelycka! På sin Instagram publicerade han den mest bedårande bilden på det nyaste tillskottet i familjen Clemenger.

Mina damer och herrar, säg hej till den nyaste och sötaste medlemmen i Clemenger-familjen. Florence. Jag dör så söt hon är!” skriver han.

I ett meddelande till Hänt berättar han att det är hans brorsdotter Lynsey som fått barn.

Det är min brorsdotter Lynsey som fick Florence. Det är min första gång jag träffar henne och visst är hon bedårande. En stolt great uncle är jag.”

Vi på Hänt önskar ett stort grattis till familjen Clemenger!

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

Annons