TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Jon och Janni Olsson Delér har fått en dotter – det ska hon heta

06 apr, 2021 
Linnea Lundgren
Jon och Janni Olsson Delér
Det var lite över ett år sedan den före detta skidåkaren Jon och hans fru Jannis första gemensamma barn kom till världen.
Nu välkomnar paret även dottern Leia in i familjen.
”När något är alldeles för magiskt vill du alltid ha mer av det”, skriver Janni på Instagram till en bild på den nyfödda dottern.
Annons
Fem kändisbarn som är beräknade 2021Brand logo
Fem kändisbarn som är beräknade 2021

Elitidrottaren Jon Olsson har sedan en tid tillbaka lämnat skidåkningen bakom sig och jobbar idag med sociala medier tillsammans med sin fru Janni Olsson Delér. På parets olika Instagram-konton kan man följa deras liv tillsammans med sonen Leon.

Det var bara ett år sedan som makarna lyckligt meddelade att de väntade sitt första barn tillsammans. När beskedet kom var Janni redan gravid i fjärde månaden och i ett inlägg på Instagram berättade influencern om glädjen:

”Framtida mamma och pappa. Vi är så glada och exalterade över att äntligen få berätta att vi ska ha en liten bebis i november. Det känns fortfarande ganska overkligt, men också så naturligt. Mamma och pappa kan inte vänta på att få träffa dig”, skrev Janni på Instagram när hon avslöjade nyheten.

Glädjebeskedet efter sonen Leons födelse

Så hösten 2019 kom sonen Leon äntligen till världen och paret var himlastormande lyckliga – något de delade med sig av på sociala medier:

Annons

”Han är äntligen här. 19/11-19. Jag hade ingen aning om att mitt hjärta hade en sådant stort hål som nu är fyllt, ord kan inte beskriva det. Alla mår bra och han är en frisk, nyfiken och glad (och väldigt trött) liten kille. Välkommen till världen min lilla kärlek, vi kan knappt vänta på att få tillbringa resten av våra liv tillsammans med dig! Vi gjorde det Jon Olsson – JAG ÄLSKAR DIG!”, skrev Janni på Instagram då.

Och det tog heller inte lång tid innan paret kunde meddela att de väntar sitt andra gemensamma barn tillsammans. Nästan exakt ett år efter Leons födelse skrev Janni på Instagram:

”När något är är alldeles för magiskt vill du alltid ha mer utav det. Så i april kommer Leon att bli en liten storebror och jag och Jon kommer att ha två små att kramas med, att springa efter och att upptäcka världen med. Jag kan knappt vänta tills våren för att få se vem som är där inne”.

Avslöjar ovanliga namnvalet

Nu är parets andra barn här – en liten flicka. Återigen är det på Instagram som paret för första gången delar med sig av sin bebislycka.

Annons

Leia Olsson Delér. 3405 g and 53 cm of pure love. Welcome to the family little girl”, skriver Janni till en bild på deras lilla tjej.

Att det nu haglar in gratulationer från parets följare är kanske inte något som förvånar någon. Men följarna jublar även till det ovanliga namnvalet.

”Vackert namn och tjej!”, skriver en medan en annan skriver:

”Jag älskar namnet”.

Nu vill vi på Hänt gratulera Janni Olsson Delér till deras lilla skatt!

FOTO: Instagram

Annons