Bonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fru
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jon-Krista och Sannas återförening bekräftad efter Bonde söker fru 2022

29 nov, 2022 
Jon-Krista och Sanna i Bonde söker fru 2022
Renbonden Jon-Krista Jonsson skickade hem brevskrivaren Sanna i Bonde söker fru.
Men nu syns de två ihop – flera månader efter inspelningen.
”Stämmer”, skriver Sanna till Hänt.
Annons
Bryter ihop efter händelsen: "Inte framför kameran"Brand logo
Bryter ihop efter händelsen: "Inte framför kameran"

Bonde söker fru 2022 har likt fjolårets säsong gjort succé. Bönderna har stått inför svåra val och det har varit särskilt tufft för bonden Jon-Krista Jonsson.

För bara ett avsnitt sedan så bröt han ihop under valet och likaså programledaren Linda Lindorff. Just nu har han brevskrivarna Natalie och Ida kvar på gården, innan dess även Sanna och Jennie som dessvärre har blivit utskickade.

Men nu visar det sig att Sanna och Jon-Krista stött på varandra – bara ett par månader efter inspelningen.

Sanna och Jon-Kristas återförening efter Bonde söker fru: ”Stämmer”

Det var nämligen så att Sanna och Jon-Krista stötte på varandra i Skellefteå, Jon-Krista var på plats i staden för ett jobb.

För Hänt bekräftar Sanna att Jon-Krista befann sig i Skellefteå i samband med första advent. Faktum är att bonden till och med var på plats utanför Sannas jobb.

Annons

”Ja men det stämmer! Jon-Krista var på torget i Skellefteå under skyltsöndagen med några renar så jag sprang ut och pratade lite med honom på min rast. Det är klart att man blir glad att se han, finns nog inte många människor som är immuna mot det där leendet.”, skriver Sanna i ett meddelande.

Relationen mellan de två är bra efter programmet, de hörs lite då och då, förklarar Sanna.

”Vår relation idag är bra skulle jag säga, vi hörs lite nu och då över Instagram. Önskar den människan allt gott i världen, det förtjänar han verkligen.”

”Första advent. Och titta vem som stod på vårt torg med sina renar, kärt återseende med vår lilla Bonde JK.”, skriver Sanna under en bild på henne och Jon-Krista.

Sanna om att bli bortvald av Jon-Krista i Bonde söker fru

Sanna var den första som fick lämna Jon-Kristas gård. I en tidigare intervju med Hänt har hon berättat om känslorna att bli bortvald.

– Nej men jag förstår att många kanske tänkte att det kunde bli jag. Vi är ju ändå från samma bakgrund men han behövde ju ta ett beslut där och då. Det som gjorde att jag kände att jag tvekade om jag skulle få stanna var ju för att han verkligen inte ville ta ett beslut, han kommer att ta det baserat på vad han känner just nu här idag, förklarade hon då.

FOTO: TV4

Annons