bonde söker fru 2022

Sanningen bakom Bonde söker fru-Sannas tårar – efter Jon Kristas drag

BONDE SÖKER FRU 2022

I kvällens avsnitt av Bonde söker fru blev det Sanna som fick lämna Jon-Kristas gård. Nu berättar hon för Hänt om sin reaktion och varför tårarna kom.
Följ med Jon-Krista Jonsson exklusivt till gården: “Mina bortskämda små renar”
1:18

Efter reklamen: Följ med Jon-Krista Jonsson exklusivt till gården: “Mina bortskämda små renar”

(1:18)

Slå på ljud

Årets säsong av Bonde söker fru är i full gång och i vanlig ordning är det mycket dramatik och starka känslor. På Jon-Krista Jonssons, 29, gård händer det mycket och förra veckan fick vi se honom och brevskrivarna övernatta i en tältkåta mitt ute i skogen.

En av tjejerna som befinner sig på Jon-Kristas gård är Sanna, 31, och enligt tittarna är det många som ser en framtid mellan dem.

”Han har ju 2 st trevliga tjejer Sanna och Ida, självständiga tjejer som passar på hans gård. Dom andra tror inte jag är riktiga fjäll och naturmänniskor. Men det kan ske överraskningar under programmen.”, skriver en tittare.

”Den mörkhåriga tjejen är oxå fin ihop med honom!”, skriver en annan.

Sannas egna ord efter Jon-Kristas beslut

Men i kvällens avsnitt var det dags för Jon-Krista att ta ett beslut som innebar att att en tjej tvingas packa sina väskor och åka hem. Han valde Sanna.

– Nej men det klart att det var tråkigt. Alltså man skulle ju ljuga om man säger att det inte var tråkigt, alla var ju där för kärleken så man hoppades ju ändå att man skulle göra det. Alltså jag skulle väl säga kanske en aning gnutta väntat men man hade ju ändå hopp in i det sista, säger Sanna till Hänt och fortsätter:

– Hoppet är det sista som lämnar.

Sannas reaktion var till en början ganska mild, men när Jon-Krista senare gav henne en kram kunde ingen av dem hålla tillbaka tårarna.

– Som jag sa, det kändes ju litegrann som att lite väntat kanske det var, så jag var väl lite såhär när vi fick veta att det var val, så gick jag och började packa väskan ifall att det skulle vara jag som fick lämna ikväll.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Varför kändes det väntat? Hade han sagt något?

– Nej nej nej, alltså han hade inte sagt någonting. Han hade ju sådan fruktansvärd vånda över det här beslutet och mådde ju inte alls bra över att behöva ta ett beslut den här dagen, säger Sanna till Hänt och fortsätter:

– Men det var väl mer att jag kände att de andra tjejerna hade varit mer fysisk med honom och jag är inte riktigt lika snabb på bollen där. Så jag kände lite att vi hade inte haft supermycket tid tillsammans och jag visste att de andra var mer på honom och sådär så tänkte jag att det kan var jag som får lämna.

Därför kan Sanna förstå Jon-Krista – så är relationen idag

Samtidigt som Sanna kan ångra att hon inte tog för sig mer på picknick-dejten så förstår hon Jon-Krista. Han var tvungen att ta ett beslut och där och då behövde han helt enkelt bara gå på känsla.

– Nej men jag förstår att många kanske tänkte att det kunde bli jag. Vi är ju ändå från samma bakgrund men han behövde ju ta ett beslut där och då. Det som gjorde att jag kände att jag tvekade om jag skulle få stanna var ju för att han verkligen inte ville ta ett beslut, han kommer att ta det baserat på vad han känner just nu här idag, säger hon.

Idag har Sanna och Jon-Krista fin kontakt och de hörs av lite titt som tätt och kollar läget med varandra.

BONDE SÖKER FRU 2022
FOTO: TV4

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN