LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jon Henrik Fjällgren sadlar om helt – otippade karriärbytet

02 apr, 2022 
Jon Henrik Fjällgren
Jon Henrik Fjällgren är förmodligen mest känd som jojkare för svenska folket.
Men nu sadlar han om helt – detta ska han göra istället!
Annons
Jon Henrik Fjällgren berättar om relationen till MaretBrand logo
Jon Henrik Fjällgren berättar om relationen till Maret

Den sjönsjungande renskötaren Jon Henrik Fjällgren, 34, tog Sverige med storm när han slog igenom i Talang 2014.

Sedan dess har han hunnit med mycket och de senaste åren har han varit öppen om både sin kamp mot psykisk ohälsa samt sin skilsmässa från ex-hustrun Maret Nystad.

Men nu är det något nytt på tapeten. Det är på Instagram som han berättar om sitt totala karriärbyte – som ändå borde få benämnas som lite otippat.

Jon Henrik har många bollar i luften

Det är på Instagram som han berättar om nyheten, att han börjat utbilda sig till att bli deltidsbrandman. Han börjar med att förklara att han gillar att utmana sig, då han är allt från politiker till musiker.

”Många kan fråga mig ibland: hur hinner du med allting Jon Henrik?!”, börjar han sitt inlägg. ”Jag försöker vrida och vända på min vardag så att allt ska gå ihop så gott man kan”, skriver han och fortsätter:

Annons

”Jag är en kille med många viljor och önskningar, och jag lever då jag kan bidra eller när jag kan ge samhället någonting positivt. Jag är politiker, renskötare, musiker och en man som kämpar för orättvisor och ett tryggare samhälle för gamla och unga”.

Jon Henrik Fjällgren sadlar om helt

Han fortsätter inlägget med att berätta att det är brist på brandmän.

”Oavsett hur många fel val man har gjort i livet så är det inte de som bestämmer hur sagan ska sluta. De handlar om framtiden och vad man gör nu med sitt liv”, skriver han vidare.

”Just nu håller jag på att försöka utbilda mig till deltidsbrandman och yrket verkar vara extremt intressant men också lärorikt på många sätt. Just nu sökes deltidsbrandmän runt om i Jämtland och i Hede”, skriver Jon Henrik på Instagram.

Annons