Johanna Lind Bagges försvinnande efter hunden Ebbas död

Johanna Lind Bagge och hunden Ebba

Johanna Lind Bagges och maken Anders Bagges hund Ebba gick bort för ett tag sedan, efter det har Johanna lyst med sin frånvaro på hennes blogg.
Nu bryter hon tystnaden och uppdaterar sina läsare om hur hon mår efter hundens bortgång.

Johanna Lind Bagge, 49, är gift med Idoljury-medlemmen Anders Bagge, tillsammans lever de i ett stort hus utanför Stockholm. Johanna är en entreprenör och precis som sin make även en stor hundälskare.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Paret Lind-Bagges hund Ebba gick bort

För ett tag sedan delade hon med sig av en tråkig nyhet, deras hund Ebba hade fått en tumör och att dagarna var räknade för hunden. Paret har efter sjukdomsbeskedet åkt fram och tillbaka till veterinären med henne i flera månader.

Men till slut orkade Ebba inte kämpa längre och i ett inlägg på Instagram berättade Johanna nyligen att deras älskade hund har somnat in.

”Sorgen är bottenlös, mitt hjärta har brustit, jag kan inte andas och inte sluta gråta”, skrev hon innan hon fortsatte:

”Försöker vara stark men jag glömmer och bryter ihop när jag ropar ditt namn och inser att jag har gjort mat för sex flickor istället för fem. Kommer aldrig vänja mig! Jag älskar dig och saknar dig Ebba och du kommer alltid finnas hos mig.”

KÄRLEK Så träffade Kishti 20 år yngre pojkvännen

Även Anders delade med sig av känslorna efter hundens bortgång:

”Usch så hemskt när djur går bort, älskade Ebba ledare i flocken somnade in i veckan pga av sjukdom. Kommer sakna dina tassar som följde mig, vi hade vår relation och jag älskade dig, och du kommer va oerhört saknad...”, skrev han då.

Johanna Lind Bagge bryter tystnaden

I vanliga fall brukar Johanna uppdatera sin blogg frekvent med bilder på hundarna och deras olika påhitt, men efter att det hjärtskärande inlägget på Instagram om hunden Ebbas bortgång har hon varit frånvarande från hennes blogg.

Men nu bryter hon tystnaden och skriver på bloggen att Ebbas bortgång tagit hårt och att hon inte mått så bra:

”Ja att lilla Ebba har fått somnat in har tagit hårt och jag har varit helt sänkt. Utöver det har det varit så mycket jobb och deadlines som ska vara klart och sedan har det behövts blir struktur på nya projekt där jag har haft många bollar i luften som nu har avlastats.”

Hänt har försökt nå Johanna Lind Bagge för ytterligare kommentar utan resultat.

LÄS OCKSÅ: Emma Krokdal och 38 år äldre Dolph Lundgren skjuter upp bröllopet

LÄS OCKSÅ: Tittarkritik mot Lotta Engberg efter säsongspremiären av Bingolotto

FOTO: Johanna Lind Bagge/Instagram, Youtube

Senaste nytt