LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4-profilen Johan Östlings nya kärlek – efter skilsmässan från Maria

11 jul, 2021 
Johan Östling, Charlotta Ström
För några veckor sedan berättade Johan Östling för Hänt att han och hustrun Maria Östling går skilda vägar. Nu kan Johan visa upp kärlekslyckan med hans nya flickvän Charlotta Ström. Och för Aftonbladet berättar han om nya kärleken.
Annons
Här vinner Marcus Allbäck och Jesper Blomqvist Hela kändis-Sverige bakar 2021Brand logo
Här vinner Marcus Allbäck och Jesper Blomqvist Hela kändis-Sverige bakar 2021

Johan Östling, 47, har blivit en riktigt omtyckt profil på TV4. Tillsammans med kändiskocken Tina Nordström, 47, är han ju nämligen en av huvudpersonerna i Hela sverige bakar och Hela kändis-Sverige bakar. Duon leder programmen tillsammans och de kompletterar varandra väldigt bra.

Johan kan man däremot känna igen från andra sammahang också, nämligen från popgruppen The Starboys och filmen Smala Sussie. År 2013 lämnade han dock gruppen efter flera år som medlem.

Johan var länge gift med ex-hustrun Maria Östling, men i en intervju med Hänt berättade han nyligen att de går skilda vägar. Paret hade då varit ett par i hela 15 år och tillsammans har de tre barn; dottern Emma och tvillingarna Agnes och Arvid.

Därför skilde sig Johan Östling

Men nu är alltså kärlekssagan över för det forna paret och nu lever de ett varannan-vecka-liv med barnen.

– Jag har precis gått isär och skilt mig förra året så vi har ett litet varannan vecka liv. Nu har jag flyttat till mitt barndomshem och försöker få det här att funka i den lugna takt det går, sa Johan till Hänt för två veckor sedan.

Annons

I samma intervju berättade Johan också att han vant sig vid varannan vecka-livet och att det hittills fungerar väldigt bra.

– Det har funkat bra hittills, det är väl aldrig enkelt. Men så länge båda föräldrarna finns och vill göra en bra variant av det här så kommer det att lyckas. Det känns som att det faktiskt blir så, det känns härligt trots allt, sa han.

Charlotta Ström är Johans nya kärlek

Nu har Johan funnit kärleken igen i Charlotta Ström, 46, och paret ska ha träffats under en föreställning som Johan uppträdde i. Då fick han plötsligt ögonkontakt med en kvinna i publiken och efteråt tog hon kontakt via sociala medier.

– Det var de där ögonen och pirret i magen som man unnar alla. Det blev en slags tonårsförälskelse. Allt slog ut samtidigt; våren, blommorna, kärleken. Det var en luftballongsfärd i magen, säger han till Aftonbladet.

Annons

Det hela ska ha ägt rum precis efter skilsmässan och Johan var egentligen inte alls öppen för att hitta kärleken igen.

– Jag var allt annat än redo för någon slags ny relation och det var en stängd bok helt och hållet för min del, säger han till tidningen.

När Charlotta sedan skrev till Johan blev han helt överlycklig och sedan dess har det varit de två.

– Jag blev så glad när hon skrev. Men det här med flörterier och inviter det är något jag verkligen inte är bra på . Så in i det sista trodde jag inte att det var en invit, förklarar Johan.

FOTO: EXPRESSEN, Instagram

Annons