LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Jocke och Jonna Lundells oro för familjemedlemmen – tvingas söka vård

08 nov, 2022 
AvJonna Lawaetz
Jocke och Jonna Lundell
Både Joakim och Jonna Lundell har under senaste tiden kämpat med hälsan.
Nu har ännu en familjemedlem drabbats av hälsoproblem som skapar oro hos familjen.
Annons
Jocke och Jonnas bakslag med lyxhuset – efter år av renoveringBrand logo
Jocke och Jonnas bakslag med lyxhuset – efter år av renovering

Joakim Lundell, 36, och Jonna Lundell, 28, har många strängar på sin lyra och är ständigt aktuella med nya spännande projekt. Utöver deras respektive sociala medier och parets gemensamma Youtube-kanal har vi under åren kunnat följa dem i deras egna tv-program Familjen Lundell och Spökjakt.

Det senaste stora projektet är skräckfilmen Feed, som Joakim har producerat. Filmen har gjort succé på svenska biografer under hösten och knep direkt förstaplatsen på topplistan efter premiären. Men allt är inte guld och gröna skogar hos familjen Lundell. Både Jocke och Jonna har under hösten delat med sig av hälsoproblem som drabbat dem båda.

Jocke och Jonna Lundells kamp med hälsan

Joakim avslöjade tidigare att han var nära att råka ut för utbrändhet på grund av sitt hektiska jobbschema. Samtidigt berättade han att det inte var aktuellt att trappa ner på arbetet på grund av att det skulle påverka alldeles för många människor.

Annons

Även Jonna har tampats hälsan och fick under hösten uppsöka läkarvård till följd av svåra magproblem, som enligt henne själv uppkom strax efter att parets yngsta barn Lionel, 2, föddes.

Oron för familjemedlemmen: ”Vill inte avliva”

Nu har ännu en familjemedlem råkat ut för problem relaterade till hälsan, denna gång är det hunden Batman, 9, som drabbats. I den senaste vloggen besöker familjen veterinären med honom.

Paret är till synes oroliga under veterinärbesöket och spekulerar i vad det kan vara för fel på hunden. Allt från ormbett, allergisk reaktion och tandvärk misstänks ligga bakom Batmans svullna och ömma kind.

– Vi hoppas att vi ska komma hem med bra besked, vi vill ju inte avliva dig, säger Joakim medan han klappar och pussar hundens huvud.

Annons

Allt tycks dock gå bra för Batman och orsaken till hundens smärta visar sig vara en infekterad tand.

– Det var som vi misstänkte, det var tänderna. Nu ska han få äta lite antibiotika för att få ner infektionen men det ska nog gå bra, säger Jocke.

I kommentarsfältet till videon överöses Batman med kärlek och lyckönskningar från familjens följare.

”All kärlek till dig finaste Batman! Styrkekramar”.

”Nej stackars Batman, krya på dig, all kärlek till dig!”

”Krya på dig, Batman”.

”Åh nej gulligaste Batman, krya på dig”.

FOTO: Youtube

Annons