joakim lundell

Joakim Lundells tunga besked om hälsan: ”Det gör så jävla ont”

Joakim Lundell

Familjen Lundell är ständigt aktuella med något och jobbar hårt för att få ihop livspusslet.
Nu berättar Joakim om hälsan som börjar svaja.
– Jag måste proppa i mig.., berättar han i podcasten Jocke och Jonna – sanningen måste fram.
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden
0:56

Efter reklamen: Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden

(0:56)

Slå på ljud

Joakim Lundell, 36, och hustrun Jonna Lundell, 28, jobbar på i samma höga tempo som vanligt.

Nyligen hade skräckfilmen Feed premiär som gick rakt in på förstaplatsen på topplistan. Det är Joakim som producerat filmen och regissören Johannes Persson gjorde även han långfilmsdebut med filmen.

– ”Feed” är en riktigt, riktigt, riktigt bra svensk film och förmodligen den bästa svenska skräckfilmen någonsin. Men jag som person gillar mer intelligenta filmer. Personligen tittar jag på filmer som ”Interstellar” och ”Inception”. Det ska finnas någonting att ta på och när man går därifrån ska man nästan bara vara förvirrad, säger Joakim till Aftonbladet.

Paret är mäktigast i Sverige på sociala medier

Men långfilmen Feed är långt ifrån allt som kändisparet har på sitt bord. De har dessutom sina två egna tv-program Familjen Lundell och Spökjakt som engagerat tittarna sedan starten 2019.

Med deras Youtube-kanal och parets respektive Instagrams har de även i år tagit hem priset för att vara mäktigast i Sverige på sociala medier.

De visar generöst upp sitt liv tillsammans med sina två barn Lunabelle, 3, och Lionel, 2. Även barnen har ett varsitt Instagram-konto med en stor skara följare.

Det undgår nog inte många att livet är hektiskt för familjen Lundell. Och nu verkar det ha blivit för mycket jobb för Joakim under en lång tid.

Joakim Lundell om utbrändheten: ”Det gör så jävla ont

Paret har även sin egen podcast Jocke och Jonna – sanningen måste fram där de delar med sig av högt och lågt. I det senaste avsnittet öppnar Joakim upp sig om utbrändheten som inte är långt borta.

– Det är väldigt nära utbrändhet nu, det är det, förklarar Joakim.

Samtidigt säger han att han inte kan trappa ner på arbetet för att det skulle påverka så många människor om han gjorde det.

– Hur fan ska jag kunna göra det utan att göra kaos med hur många människors planering som helst. Nej men jag mår inte så bra i varken huvud eller kropp. När jag vaknar på morgonen känner jag mig som en 80-åring. Det gör så jävla ont i kroppen, jag vaknar med konstant huvudvärk varje morgon, säger Joakim och fortsätter:

– Jag måste proppa i mig huvudvärkstabletter för att klara dagen. Och så känner jag att jag bara vill gråta, rakt ut, ibland.

Semester verkar inte vara något som sker särskilt ofta för familjen – snarare aldrig.

– Jag har kört på lite för länge, vi har ju sagt varje år att vi ska ha semester, men det kommer ju aldrig någon semester, berättar han.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN