LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Joakim Lundell lägger ner karriären – berättar själv om beslutet

18 sep, 2022 
JOAKIM LUNDELL
Joakim och Jonna Lundell gör succé med sina olika tv-program. Jocke är även en hejare när det kommer till musik och han har släppt flera hits.
Men nu lägger han ner helt.
Annons
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra periodenBrand logo
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden

Jocke Lundell, 36, har många strängar på sin lyra. Om han inte filmar material till den egna Youtube-kanalen som han har ihop med hustrun Jonna Lundell, 28, har han fullt upp med tv-program som Familjen Lundell, Lundellhuset och Spökjakt.

Tillsammans med Jonna har han barnen Lunabelle, 3, och Lionel, 2, och följarna fullkomligt älskar att få följa familjen på sociala medier. Jocke är däremot en person som trivs bäst i det verkliga livet och häromdagen berättade han att han kommer försvinna från rampljuset inom en snar framtid.

”Sociala medier är ett gift enligt mig. Det har mer och mer gått upp för mig sista året och framför allt månaderna. När du död så spelar det ingen roll att du satt med mobilen 10 timmar om dygnet utan det handlar om hur närvarande du var i riktiga livet.”, förklarade han då.

Annons

Jocke Lundell ratades av Anis don Demina

Att göra film och serier är däremot inte det enda som Jocke är bra på. Under årens lopp har han även haft stora framgångar inom musiken och släppt låtar som Find your way home, Only human och Sun goes down.

Under en period rörde sig Jocke även in mot DJ-världen men enligt DJ:en och tv-profilen Anis don Demina, 29, var han inte så duktig. I en reaktionsvideo på Youtube från 2017 var Anis rasande över att Jocke inte gjorde något rätt i sitt DJ:ande.

– Det gick viralt över en natt. Det var inte riktigt meningen, jag gjorde en video där jag kritiserade ”Jockiboi” som skulle vara dj. Jag har dj:at i tio år. Sen ballade det ur och jag fick 100 000 prenumeranter på 48 dagar eller nåt sånt, sa Anis då till Aftonbladet.

Jocke Lundell lägger ner musik-karriären

Det hela slutade med att Jocke fick DJ-lektioner av Anis, men efter ett tag insåg han att det inte var något för honom och han la ner.

Annons

Nu kommer Jocke med ytterligare ett besked och det handlar återigen om musik. Han berättar nu att han nämligen kommer lägga av med musiken helt och hållet. Det är i en frågestund på Instagram som en följare tar upp ämnet.

”Har du slutat med musiken?”, undrar följaren varpå Jocke svarar:

”Jag insåg att jag inte hinner allt! Och tvingades välja, och valet blev för mig självklart film och innehåll!”

”Dels för att min begåvning ligger där och för att jag brinner betydligt mer för att skapa rörligt innehåll på olika sätt! Musiken är mest en hobby just nu istället.”, skriver Jocke.

JOCKE LUNDELL

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons