LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Joakim Lundell bekräftar lyckan – nu berättar han om glädjen

31 okt, 2022 
JOAKIM LUNDELL, JONNA LUNDELL
Joakim Lundells skräckfilm Feed har äntligen haft premiär på biografer runtom i Sverige och responsen har varit otrolig. Nu berättar Joakim för Hänt om det glada beskedet.
”Superkul”, skriver han i ett meddelande.
Annons
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra periodenBrand logo
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden

Joakim Lundell, 37, är en av Sveriges mäktigaste profiler på sociala medier och under årens lopp har han byggt ett riktigt imperium.

Både Joakim och hustrun Jonna Lundell, 28, har skapat sig en stor fan-base som följer paret dag ut och dag in. Joakim och Jonna har även barnen Lunabelle, 4, och Lionel, 2, tillsammans.

Den senaste tiden har Joakim haft fullt upp med inspelningarna för den nya skräckfilmen Feed. Joakim är den av producenterna som har lite extra att säga till om, han har nämligen så kallad "final cut" på allt från valet av skådespelare till musik och klippning.

Joakim Lundell om framgångarna med filmen Feed

Filmen Feed hade en budget på drygt 20 miljoner kronor och spelades in på Ljusterö i Stockholms skärgård. Normalt sett kan filminspelningar ta år att göra, men för Joakim Lundell gick det desto snabbare. Man hade nämligen en produktionsbuss på plats och började klippa direkt. Det ledde till att hela processen bara tog ungefär ett halvår.

Annons

Nu har filmen haft premiär på biografer runtom i Sverige och redan efter några dagar har den fått ett otroligt genomslag. Faktum är att det inneburit hela 18 000 biljetter sålda i förväg! Siffror som dessa förknippas normalt sett med de allra största Hollywoodfilmerna.

Förra veckan hade Feed förhandspremiär på Sergel i Stockholm och flera av den svenska influencer-eliten och filmkritiker var på plats. I Joakims senaste vlogg berättar han om lyckan över recensionen från prestigefulla Moviezine.

– De skriver; över förväntan, den levererar, det är bra för att vara svensk skräckfilm och det är en trea utav fem. Det trodde jag fan aldrig alltså! Jag hade räknat med en etta typ, i och med att när jag gjorde det här projektet, svensk skräckfilm, det är ju liksom dömt för att misslyckas. För det är ingen som vet en bra svensk skräckfilmm, säger Joakim på Youtube och börjar öppna en flaska champagne för att fira.

Annons

– Och sen har vi slagit typ rekord i förköpsbiljetter. Det är slutsålt på massa ställen, fortsätter han.

Joakim Lundells egna ord om lyckan

I ett meddelande till Hänt bekräftar Joakim den stora lyckan kring att filmen fått så otroligt bra respons.

”Superkul såklart och speciellt nu när man vet var det landar. Att vi toppar biotoppen som mest sedda film före Smile och Black Adam är såklart stort”, skriver han och fortsätter:

”Är ödmjukast tacksam för mottagandet av publiken samt alla biobesök under helgen.”

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Idol-Klara Almström avslöjar verkliga relationen till Sebastian: “Extra syskon”Brand logo
Idol-Klara Almström avslöjar verkliga relationen till Sebastian: “Extra syskon”
Annons