ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tommy Körbergs svar om att bli julvärd i SVT – berättar om känslorna

31 okt, 2022 
Tommy Körberg
Tommy Körberg är ständigt aktuell och är en av Sveriges mest omtyckta musiker.
Men hur ser han på frågan om att bli julvärd i SVT?
Annons
Tommy Körbergs starka ord om julen: "Släkten anfaller"Brand logo
Tommy Körbergs starka ord om julen: "Släkten anfaller"

Artisten och skådespelaren Tommy Körberg, 74, är en av Sveriges mest folkkära artister och profiler inom underhållningsbranschen. Han var nyligen med i TV4:s Vilket liv! där vi fick följa artistens stora framgångar inom den svenska musikindustrin.

Nu är han aktuell i nya showen Grand Finale, där Körberg sammanfattar sin musikaliska karriär och händelserika liv.

Men hur ser han på julvärds-frågan?

Tommy Körberg om att bli julvärd i SVT: ”Absolut inte..”

När Hänt träffade Tommy under premiären av filmen Hilma berättade han om sina tankar kring julen. Just julvärds-frågan är något han slår tillbaka på.

Du har inte fått någon fråga om julvärd? Vi har sett i kommentarsfält om hopp att det skulle vara du?

Annons

– Det tror jag inte ett dugg på, absolut inte, säger Tommy Körberg till Hänt.

Han fortsätter komma in på juletiden och förklarar att han vid ett tillfälle varit ensam under julen och att han tänker på de som har det så.

– Jag har väldigt tveeggad känsla för julen, eftersom jag vet hur mycket människor som är ensamma. Jag har suttit en jul faktiskt ensam, när jag bodde på Mosebacke torg. Så tittade jag ut, så såg jag familjer, men de var aldrig riktigt glada... Så jag har döpt om julen till när släkten anfaller, säger Tommy Körberg och fortsätter:

– Det är princip vad det är, en kristen högtid. Vi firar att ett barn är fött, jag tycker vi ska fira alla barn som föds. Tycker jag, snåljåpar, skojar Tommy vidare.

Tommy Körberg firar 50 år i tjänst: ”Resumé över mina 50 år på scen”

Tommy är som tidigare nämt aktuell med showen Grand Finale. I en stor intervju med Kingmagazine berättade Körberg nyligen om sin ”resumé” som han kallar det.

– Det är en resumé över mina 50 år på scen. The Rolling Stones fyllde 60 nu, såg jag. Men att gå och se Stones i dag är vad jag skulle kalla en nära-döden-upplevelse. Jag fick vara med när de repade en gång på Annexet och det lät för jävligt. Den enda som kunde lira ordentligt var Charlie Watts. Hans stora hobby var hästar och skor, så när vi hälsade på varandra nickade han gillande och sa: ”Oh yes, Crockett & Jones.”

FOTO: TV4 / HÄNT TV

Annons