Joakim och Jonna Lundells nya besked om Youtube efter pausen

Joakim Lundells nya besked om Youtube efter pausen.
Efter ett tufft år valde Joakim och Jonna Lundell att ta en paus från sin Youtube-kanal. Men nu, efter en månads uppehåll, ger Joakim ett glädjande besked till fansen.
Annons

I flera års tid har Joakim Lundell, 33, och Jonna Lundell, 25, satsat stort på sin Youtube-kanal. Med tiden har kanalen vuxit sig stor och numera har paret närmare 900 000 prenumeranter. På Youtube har Joakim och Jonna delat med sig av stort och smått i deras vardag. Bland annat genom vloggar, som blivit något av deras signum.

Annons

Men efter ett tufft år, med flera motgångar och utmaningar, tog paret nyligen ett stort beslut – att ta en paus från Youtube. I en video som de kallade för ”vår sista vlogg” förklarade de varför.

Annons

– Det är dels för att vi behöver vila upp oss och göra andra saker och dels för att vi ska göra ett supersupersuper-stort och jätteroligt projekt. Något helt annorlunda än Youtube. Vi tror jättemycket på det och vi tror att ni kommer att gilla det, sa Joakim Lundell i videon.

En annan anledning till pausen var att förbättra välmåendet, förklarade Joakim och Jonna, som mått väldigt dåligt under årets första månader.

– Vi börjar ju bli gladare och starkare och allting, det känner ju ni och vi känner det. Men vi vet också att det finns en risk att det slår tillbaka gånger tio. Man får inte bränna ut sig då igen, man får inte gå ner sig igen, sa Joakim i videon.

Jocke och Jonna snart tillbaka

I en månad har Joakim och Jonna lagt Youtube lite åt sidan och endast publicerat ett fåtal videor. I en frågestund på Instagram frågar en undrande följare varför paret slutet engagera sig i Youtube-kanalen. Joakim Lundell svarar:

”För att vi tagit en paus. Vi har valt att satsa i ett hemligt projekt vi tror är nästa steg i vad vi vill göra i framtiden. Det känns dessutom som en rejäl uppgradering i content för er tittare. Vi har kört Youtube konstant i flera år och tappade motivationen efter ett tufft år”.

Annons

När en följare förklarar att paret är saknade på Youtube ger dock Joakim Lundell nu ett glädjande besked:

”Vi saknar er också! Är inte långt kvar nu tills vi är tillbaka med er igen”, skriver Joakim Lundell.

FOTO: TT/Sofia Nahringbauer, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…