Jonna Lundells ord efter följarnas kritik mot upptäckten med dottern

Jonna Lundell om kritiken mot Lunabelle
I höstas fick Joakim Lundell och Jonna Lundell en dotter och paret har sedan dess delat med sig av livet som föräldrar på sociala medier. Nu besvarar Jonna kritiken hon fått från sina följare – efter upptäckten på Instagram.
Annons

I höstas blev Youtube-stjärnorna Joakim Lundell, 33, och Jonna Lundell, 25, föräldrar till sitt första barn som fått namnet Lunabelle. Det blev en tuff graviditet för Jonna, som flera gånger tvingades söka vård. I slutet av graviditeten drabbades hon även av en förlossningspsykos, men själva förlossningen gick bra och den 28 oktober välkomnade de sin dotter till världen.

Mycket har hänt paret den senaste tiden och nyligen meddelande Joakim och Jonna att de tar en paus från Youtube.

Annons

– Det är dels för att vi behöver vila upp oss och göra andra saker och dels för att vi ska göra ett supersupersuper-stort och jätteroligt projekt, sa paret i en video.

Annons

Jonna Lundells svar efter kritiken på Instagram

Trots pausen lägger Jonna dagligen upp gulliga klipp på parets dotter på Instagram story. Nyligen sågs Lunabelle matas med jordgubbar och bananer, och dottern hade kladdat ner sig rejält med frukten.

Efter klippet fick Jonna kritik från sina följare då de blev oroliga över att dottern skulle kvävas, eftersom hon matades med hela jordgubbar och bananskivor. Nu besvarar Jonna kritiken hon fått från sina följare på Instagram story.

– Jag såg att det var folk som blev lite oroliga för att vi gav Lunabelle sådana där “pengar”, alltså hela jordgubbar och penga-form av själva bananen. Men alltså vi spelade in ett samarbete och la upp det fint på tallriken. Lunabelle gillar inte ens att äta mat, utan hon gillar liksom inte att ha någon annan konsistens än flytande i munnen.

Annons

Jonna Lundell fortsätter:

– Och vi har ju berättat det tidigare, men det kanske är folk som inte hänger med. Men det här är alltså… Vi la upp det för vi gjorde ett samarbete som släpps imorgon, så därför la vi upp det så och sen gillade hon att leka med maten, och känna och klämma får hon absolut göra. Så det är absolut ingen fara att hon kommer att kvävas eller sådär.

FOTO: Magnus Hjalmarson Neideman/SvD/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…