Joakim Lundells stora sorg – efter dödsfallet i familjen

Joakim Lundell

Joakim Lundell uppdaterar allt mer sällan på sin Instagram.
Nu kommer helt plötsligt ett inlägg med en dyster nyhet.
Det är nämligen en familjemedlem som gått bort.
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden
0:56

Efter reklamen: Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden

(0:56)

Slå på ljud

Joakim Lundell, 36, har stått i rampljuset under många års tid. Sedan han träffade sin blivande fru Jonna Lundell, 28, har hela familjen Lundell blivit några av de största profilerna i Sverige.

Tillsammans har paret spelat in flera framgångsrika tv-program – Familjen Lundell, Lundellhuset och Spökjakt.

På plattformen Youtube har familjen över en miljon följare och delar generöst med sig av sin vardag tillsammans med sina två barn – Lunabelle, 3, och Lionel, 2. Men på Instagram får följarna se allt mindre av Joakim. Han meddelande nyligen sina följare anledningen bakom frånvaron.

”Sociala medier är ett gift enligt mig. Det har mer och mer gått upp för mig sista året och framför allt månaderna. När du död så spelar det ingen roll att du satt med mobilen 10 timmar om dygnet utan det handlar om hur närvarande du var i riktiga livet.”, förklarade han då.

Joakims storslagna frieri – inför alla

Joakim och Jonna har sedan starten av deras förhållande levt i offentligheten. De träffades för nio år sedan och kärleken ser minst sagt ut att sprudla mellan dem.

År 2016 valde Joakim minst sagt sitt tillfälle och friade till Jonna under Guldtubengalan. Detta efter att han precis mottagit pris för årets ”dolda kamera”.

Två år senare fick de sitt första barn och 2020 fick de ytterligare ett barn.

Dödsbeskedet i familjen: ”Nåddes inatt...”

Nu möts vi av ett dystert besked som Joakim själv går ut med på sin Instagram. Det är nämligen hans farmor som har somnat in.

Nåddes inatt av beskedet att min fina Farmor har gått bort. Det är alltid jobbigt att förlora närstående! Farmor var den sista av mina mor och farföräldrar i livet.Men kommer alltid minnas och bära med mig den kärlek och tacksamhet hon visade över att få träffa Lunabelle. Hon hade denna bilden på sitt sängbord in i det sista. Och är så rörd över vad det mötet betydde för henne. Tyvärr hann Lionel aldrig träffa henne men jag vet att hon vakar över honom där uppe också! Tack för all omtanke, kärlek och skratt du gett mig och min familj Farmor!

Vi sänder omtanke till Joakims familj.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN