LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jocke Lundells stora ilska – efter att ha blivit anmäld till socialtjänsten: ”Idiotier”

14 aug, 2022 
André Färnsveden
Youtube-makarna Joakim och Jonna Lundell har två barn ihop.
Efter deras video ”Bilen är stulen” anmäldes dem till socialtjänsten.
Nu reagerar Jocke på anmälan.
Annons
Jocke och Jonnas kärlekssagaBrand logo
Jocke och Jonnas kärlekssaga

Realitystjärnorna JoakimJockeLundell, 36, och Jonna Lundell, 28, har varit tillsammans i nio år. Under Guldtubengalan 2016 friade Jocke till Jonna, efter att ha mottagit priset som årets ”dolda kamera”. Paret har gjort karriär på plattformen Youtube, där de ofta vloggar och delar med sig av deras vardagsliv med följarna.

År 2018 fick makarna sitt första barn; dottern Lunabelle Lundell, 3. I fjol fick dottern sällskap av lillebrorsan Lionel Lundell, 1.

Barnen är ofta med i deras videor på Youtube och nu verkar en video ha lett till en anmälan till socialtjänsten. Läs allt här!

Sonen Lionel försvunnen: ”Vart är han?”

Tidigare i år åkte familjen Lundell till Kolmården ihop. Självklart dokumenterade de trippen. Men resan blev minst sagt dramatisk när paret upptäckte att 1-årige Lionel var försvunnen. Efter upptäckten började de båda att springa runt i djurparken på jakt efter sonen.

Annons

– Jag har tappat bort vår son, utbrister Jonna i panik.

En stressad Jocke vänder sig då till främlingar i parken och frågar om de har sett något.

– Har du sett honom, vart är han?, frågar Jocke oroligt i videon.

Efter en stunds letande fann paret sonen i den avstängda hagen med getterna. Det var besöksförbud inne i hagen, men sonen lyckades ta sig ut innan någon olycka inträffade.

Jocke och Jonna anmäldes till socialkontoret: “idiotier”

Förra månaden släppte Jocke och Jonna en ny video med namnet ”Bilen är stulen”. Det börjar med att de ska ta med sina två barn på en liten utflykt och visa ställen där Jocke tillbringat mycket tid i barndomen, men de hinner inte långt innan de upptäcker något förfärligt. Ena bilen har blivit stulen.

Annons

Det klippet skulle senare komma att orsaka en anmälan till socialtjänsten. På Instagram visar Jocke upp brevet han fick hem efter anmälan. I brevet står följande:

Till vårdnadshavare för Lunabelle och Lionel Lundell. Socialkontoret har fått en anmälan från en anonym anmälare avseende era barn. Avsändaren har sett videoklippet ”Bilen är stulen” och reagerat över det hen sett”

Vidare står det att socialkontoret gjorde bedömningen att inte inleda en utredningen efter uppgifterna i anmälan de fått.

I händelsen på Instagram reagerar Jocke på brevet och visar sin irritation mot att anmälan är anonym.

Kan vi inte få prova på att få vara ifred från idiotier ibland. Det vore ganska trevligt”, skriver han och fortsätter:

”Alltid ”anonym” också.

Jocke visar brevet från socialkontoret i en story på Instagram.
Jocke visar brevet från socialkontoret i en story på Instagram.

FOTO: TV4

Annons