Joakim Lundells förtvivlan efter skönhetsingreppet: ”Värre än innan”

Joakim Lundell

Joakim Lundell trotsade skräcken och genomgick ett smärtsamt skönhetsingrepp för ett tag sedan.
Nu visar han upp hur det ser ut efter operationen.
Ser 10 gånger värre ut än innan”, skriver han.
Folkkära skådespelaren Carina Lidbom är redo att hitta sann kärlek i Hänts dejtingprogram Hungrig på kärlek
16:09

Efter reklamen: Folkkära skådespelaren Carina Lidbom är redo att hitta sann kärlek i Hänts dejtingprogram Hungrig på kärlek

(16:09)

Slå på ljud

I slutet på februari berättade Youtube- och realityprofilen Joakim Lundell, 36, att han planerade att genomgå ett mycket stort och smärtsamt skönhetsingrepp, nämligen en hårtransplantation.

Förutom det smärtsamma ingreppen är eftervårdsprocessen tydligen också en omständig historia. I podcasten Jocke & Jonna – sanningen måsta fram, som han har tillsammans med hustrun Jonna Lundell, 27, berättar han om rädslan:

– Det här är skitjobbigt. Det ska göra pissont säger alla som har gjort det!

Joakim Lundells tuffa kamp efter operationen – stödet från Jonna

Men Joakim var fast besluten om att gå vidare med operationen trots skräckhistorierna. Detta då han märkt att han börjat tappa hår. Något som många kan känna komplex över.

Hustruns stöd var en viktig komponent inför det stora ingreppet, eftersom det givetvis kommer att påverka relationen. I samma poddavsnitt som Joakim berättade för följarna om ingreppet berättar Jonna att hon stöttar sin make och att hon bara känner empati för honom.

– Jag tycker sjukt synd om honom. Han vet att det här är en väldigt jobbig grej och han har pratat med folk som har gjort det här, men ändå ska han göra det. Så då känner jag att det verkligen är något han har grubblat över länge och som han verkligen vill göra, sade Jonna då.

Realitystjärnorna Jocke och Jonna med dottern Lunabelle på Kristallen-galan år 2019.

Realitystjärnorna Jocke och Jonna med dottern Lunabelle på Kristallen-galan år 2019.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Joakim Lundells skräck efter skönhetsingreppet – nya bilden visar: “Ser värre ut än innan”

Sagt och gjort, för några veckor sedan visade Joakim upp toppen på hjässan efter det framgångsrika skönhetsingreppet, som innebar en transplantation av totalt 2000 hårsäckar, 800 framtill och 1200 baktill.

Sedan dess har vi inte hört så mycket från realityprofilen, men nu berättar han för följarna på Instagram om den stora oron och det utbredda håravfallet.

Är just nu inne i den delen av hårtransplantationen där allt hår ramlar av, och det ser 10 gånger värre ut än innan operationen!”, skriver han på Instagram story ovanpå en bild där han visar upp de kala fläckarna. texten följs av ett stort antal gråtandes emojis.

Att döma av hans text är det en tillfällig fas i läkningsprocessen. Ibland måste det bli värre innan det kan bli bättre, som man brukar säga. Hur jobbigt det än kan vara.

Hursomhelst så håller vi tummarna för att läkningen går fort för Joakim!

Här visar Joakim upp de kala fläckarna där hårsäckar transplanterats in under huden på hjässan.

Här visar Joakim upp de kala fläckarna där hårsäckar transplanterats in under huden på hjässan.

FOTO: Instagram

FOTO: discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN