ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Joakim Lundells hund Ängel har somnat in – i sorg efter dödsfallet

16 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Joakim Lundell
Joakim och Jonna Lundell är inte bara föräldrar till barnen Lunabelle och Lionel.
De har även bjudit in ett gäng hundar till sitt hem genom åren.
Nu berättar Jocke att hunden Ängel har somnat in.
– Vi ville inte låta henne lida mer, skriver han till Hänt.
Annons
Så firar systrarna Graaf julaftonBrand logo
Så firar systrarna Graaf julafton

Joakim Lundell, 36, och Jonna Lundell, 28, har många strängar på sin lyra och är ständigt aktuella med nya spännande projekt. Utöver deras respektive sociala medier och parets gemensamma Youtube-kanal har vi under åren kunnat följa dem i deras egna tv-program Familjen Lundell och Spökjakt.

För bara några dagar sedan nåddes vi av beskedet att Joakim efter årsskiftet bara ska fokusera på att skapa filmer och serier. Han poängterade att vi inte kommer se honom så mycket framför kameran framöver, förutom när han själv känner för det.

Joakim och Jonna Lundells oro för familjemedlemmen

Både Jocke och Jonna har varit öppna med deras tidigare hälsoproblem. Joakim har tidigare sagt att han varit på vippen att bli utbränd och Jonna fick tidigare under hösten uppsöka läkarvård till följd av svåra magproblem, som enligt hennes egen utsago uppkom i samband med födseln av sonen Lionel, 2.

Annons

Även familjens fyrbenta vän, hunden Batman, fick under hösten uppsöka veterinären, vilket paret visade i en vlogg. Både Joakim och Jonna är tillsynes bekymrade över hundens tillstånd och uttrycker oro att behöva avliva honom.

Efter veterinärbesöket konstaterades det att det var en otäck inflammation i tänderna som orsakat Batmans besvär.

– Det var som vi misstänkte, det var tänderna. Nu ska han få äta lite antibiotika för att få ner infektionen men det ska nog gå bra, förklarade Joakim i videon.

Jocke Lundell i sorg efter hunden Ängels bortgång

Nu har en annan fyrbent vän i Jocke och Jonnas liv somnat in. Under torsdagen publicerar Jocke en bild på en hund på sin Instagram story, med texten:

”Sov gott min älskade Ängel, tack för dom här 10 åren”.

Annons

Däremot är det inte familjehunden Batman som gått bort, vilket många följare verkar tro. Ängel bodde hos Jocke och Jonna under sina första fem levnadsår och flyttade sedan till Jonnas mamma.

När Hänt når Joakim Lundell berättar han mer om Ängels hälsoproblem.

”Hon var gammal absolut, men beroende på en livmoderinfektion som gjorde att hon knappt kunde röra sig. Hon hade dessutom 3 ben sen tidigare och ju äldre hon blivit så har det blivit en enorm belastning, så vi ville inte låta henne lida mer!”, skriver han till Hänt.

Dödsfallet har fått Jocke Lundell att inse hur skört livet med hund är och han hoppas såklart att han och Batman har många år kvar ihop.

”Ängel var ju ett år äldre än Batman bara och de är ju syskon så blir en påminnelse att min bästa väns bäst före datum också börjar ta slut”, skriver han.

Vila i frid, Ängel.

FOTO: youtube

Annons