joakim lundell

Bekräftat: Joakim Lundell slutar – avslöjar beslutet: ”Lägger ner”

Joakim Lundell

Joakim Lundell har fansen kunnat följa på sociala medier i många år.
Men nu är det slut.
Nu avslöjads det att han lägger ner – då större delen av fokuset kommer bli bakom kameran.
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden
0:56

Efter reklamen: Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden

(0:56)

Slå på ljud

Joakim Lundell, 36, och hustrun Jonna Lundell, 28, har blivit utsedda till de mäktigaste på sociala medier i Sverige. Men Joakim börjar sakta men säkert byta bana och flera gånger har han hintat om att han inte tycker om livet på sociala medier.

Istället har han börjat arbeta med att producera film och kom nyligen med nyheten att han ska starta ett eget produktionsbolag där han utlovar flera filmer och serier i framtiden.

Han skiftar nu fokus. Från att innan vara mycket framför kameran till att nu stå bakom. Successivt kommer han bara arbeta bakom kameran.

Jag har bestämt mig att tills årsskiftet så lägger jag ner, bara film och serier bakom kameran och YouTube när jag tycker det är kul endast. Enda sättet att faktiskt kunna må bra tror jag.” skriver Joakim i ett meddelande enligt Exonphspoiler.

Joakim Lundells ord.

FOTO: Instagram

Nu berättar Joakim Lundell om sina hälsoproblem: ”Det gör så jävla ont”

Joakim har under den senaste tiden berättat öppet om att han inte mår bra och att han känner utbrändheten närma sig. I podcasten Jocke och Jonna – sanningen måste fram pratade han öppet om sitt mående.

– Det är väldigt nära utbrändhet nu, det är det, förklarar Joakim.

Samtidigt säger han att han inte kan trappa ner på arbetet för att det skulle påverka så många människor om han gjorde det.

– Hur fan ska jag kunna göra det utan att göra kaos med hur många människors planering som helst. Nej men jag mår inte så bra i varken huvud eller kropp. När jag vaknar på morgonen känner jag mig som en 80-åring. Det gör så jävla ont i kroppen, jag vaknar med konstant huvudvärk varje morgon, säger Joakim och fortsätter:

– Jag måste proppa i mig huvudvärkstabletter för att klara dagen. Och så känner jag att jag bara vill gråta, rakt ut, ibland.

Joakim Lundell om att starta produktionsbolag

Fansen kommer alltså att få se mindre av Joakim i skärmarna framöver – men desto mer av filmer och serier som han själv ska producera. Och han har redan gjort succé med filmen Feed.

Jag kommer tillsammans med det grymma gänget bakom Feed att starta ett nytt och fräscht Film/Produktionsbolag för att leverera Film för bio och streaming i toppklass åt er! Även såklart feta serier inom olika genrer. MEN, behöver hjälp med ett namn för oss.. Och jag tänker att ni ska på hjälpa till!” skrev Joakim på sin Instagram.

Stort lycka till Joakim!

Hänt har sökt Joakim Lundell för en kommentar utan gensvar.

FOTO: LORESTANI ALI/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN