joakim lundell

Joakim Lundells stora satsning – efter tuffa hälsokampen: ”Behöver hjälp”

Joakim Lundell

Skräckfilmen Feed som Joakim Lundell producerat har gått rakt in på topplistan efter sin premiär.
Samtidigt öppnar han upp sig om att utbrändheten är nära och han kämpar på med sin hälsa.
Men nu berättar han istället om en ny stor satsningen.
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden
0:56

Efter reklamen: Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden

(0:56)

Slå på ljud

Joakim Lundell, 36, och hustrun Jonna Lundell, 28, blev nyligen utsedda till de mäktigaste på sociala medier i Sverige ännu ett år.

Och inte är det konstigt med tanke på det hårda jobb som paret lägger ner på sina sociala medier och tv-program.

Joakim har dessutom nyligen haft premiär för sin första långfilm – skräckfilmen Feed som gick rakt in på förstaplatsen på topplistan. Det är Joakim som producerat filmen och regissören Johannes Persson gjorde även han långfilmsdebut med filmen.

Feed är en riktigt, riktigt, riktigt bra svensk film och förmodligen den bästa svenska skräckfilmen någonsin. Men jag som person gillar mer intelligenta filmer. Personligen tittar jag på filmer som ”Interstellar” och ”Inception”. Det ska finnas någonting att ta på och när man går därifrån ska man nästan bara vara förvirrad, säger Joakim till Aftonbladet.

Den tuffa hälsokampen: ”Nära utbrändhet”

Men det hårda slitet som han och hustrun Jonna lägger ner tar hårt på krafterna och hälsan. Paret har dessutom sina två barn Lunabelle, 3, och Lionel, 2, som ofta dyker upp på deras sociala kanaler.

Efter flera år av hårt arbete och minimalt av ledig tid har Joakim nu fått svåra problem med sin hälsa. Något han berättar om i parets podcast Jocke och Jonna – sanningen måste fram.

– Det är väldigt nära utbrändhet nu, det är det, förklarar Joakim.

Men han beskriver också att det är svårt att lägga om schemat för att det skulle påverka så många människor runtomkring.

– Hur fan ska jag kunna göra det utan att göra kaos med hur många människors planering som helst. Nej men jag mår inte så bra i varken huvud eller kropp. När jag vaknar på morgonen känner jag mig som en 80-åring. Det gör så jävla ont i kroppen, jag vaknar med konstant huvudvärk varje morgon, säger Joakim och fortsätter:

– Jag måste proppa i mig huvudvärkstabletter för att klara dagen. Och så känner jag att jag bara vill gråta, rakt ut, ibland.

Joakim Lundells stora satsning – efter succén

Trots att han beskriver att utbrändheten är nära så kommer han under helgen med en stor nyhet. Långfilmen Feed som var den första som Joakim producerade har minst sagt fått enormt bra respons. Därför meddelar han nu att han kommer att starta ett eget produktionsbolag som kommer fortsätta leverera filmer och serier.

Jag kommer tillsammans med det grymma gänget bakom Feed att starta ett nytt och fräscht Film/Produktionsbolag för att leverera Film för bio och streaming i toppklass åt er! Även såklart feta serier inom olika genrer. MEN, behöver hjälp med ett namn för oss.. Och jag tänker att ni ska på hjälpa till!” skriver Joakim på sin Instagram när han släpper nyheten.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN