ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Joakim Lundell avslöjar: nya filmen Flickhemmet

01 aug, 2023 
Amanda Rönnell
Joakim Lundell
Joakim Lundell
Joakim Lundell slog igenom med youtubekanalen Jocke & Jonna tillsammans med sin fru Jonna Lundell. Nu bekräftar han nästa dröm i karriären – med en väl tilltagen budget.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

LundellhusetBrand logo
Lundellhuset

Joakim Lundell, 37, och Jonna Lundell, 29, slog igenom med den gemensamma Youtubekanalen Jocke & Jonna för över tio år sedan. Mycket hänt sedan dess – paret är numera gifta och har två barn tillsammans, Lunabelle, 4, och Lionel, 2. Dessutom har de haft stor framgång med sina egna tv-program Lundellhuset och Spökjakt.

Joakim Lundell om kampen med psykisk ohälsa

De senaste åren har Joakim breddat horisonten och givit sig in i filmvärlden som långfilmsskapare. Förra året debuterade han med skräckfilmen Feed, som även vann även Guldbaggegalans publikpris.

I år är han aktuell med sin andra skräckfilm Canceled, som har premiär den 25 augusti. Joakim har i en tidigare intervju med Hänt berättat om det intensiva arbetet med filmen. Mellan inspelningarna av Spökjakt, Lundellhuset och arbetet med filmen blev det inte mycket tid över till vila och familjetid.

Jag har haft tuffa år med psykisk ohälsa. Men jag har börjat landa mer i mitt mående på ett bättre sätt och tagit mer avstånd från sociala medier. Jag kom till slut på att det här med att vara sitt eget varumärke, det är fan ingen höjdare alltså, berättade han då för Hänt.

Annons

Joakim Lundell bekräftar drömmen: ”En svårare idé”

Nyligen avslöjade Joakim att han har ännu ett filmprojekt på gång. I höst kommer han nämligen att påbörja arbetet med nästa långfilm – Flickhemmet. I en Instagram-händelse skriver Joakim att han hoppas att den ska ha premiär på bio redan nästa år.

Screenshot från Joakim Lundells Instagram-händelse

I ett privat meddelande till Hänt berättar Joakim mer om den kommande filmen Flickhemmet.

”Skapade idén ungefär samtidigt som Canceled, men valde att köra Canceled projektet före då jag verkligen ville utforska kring adaption från Spökjakt med ett paranormalt team och hemsökt herrgård. Flickhemmet är en svårare idé också, så ville lägga den efter så jag kunde samla på mig mer erfarenhet också!”, skriver Joakim.

Men ambitionerna slutar inte där. När Joakim får frågan om hans mål är att göra en Hollywoodfilm bekräftar han att så är fallet.

”Ja, det är verkligen målet! Jag har ett nästan färdigt manus på en idé jag har som tyvärr kräver en budget på 200 miljoner för att kunna göra visionen till verklighet. Samt att den ska vara engelsktalande”, skriver Joakim.

FOTO: Cornelia Jönsson/DI/TT

Annons