LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrosso om sin ögonfärg: ”Lika chockad som er”

01 aug, 2023 
Amanda Rönnell
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso
Den senaste tiden har följarna reagerat över Bianca Ingrossos förändrade ögonfärg. Nu ger Bianca svar på tal.
”Tro mig. Jag är lika chockad som er”, skriver Bianca på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ikenna "Ike" Abika avslöjar flirten med Bianca Ingrosso och Alice StenlöfBrand logo
Ikenna "Ike" Abika avslöjar flirten med Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 28, har minst sagt många strängar på sin lyra. Till vardags driver hon flera företag, bland annat sminkvarumärket Caia och smyckesföretaget Ani Jewels tillsammans med vännen Lovisa Worge.

Förra året hade även hennes egen talkshow Biancas premiär. Som programledare bjuder Bianca in alla möjliga gäster och pratar om allt mellan himmel och jord. Utöver de driver hon även sina framgångsrika kanaler på sociala medier, där hon aktivt delar med sig av sitt glamorösa liv.

Men att vara en offentlig person är inte alltid en dans på rosor. Bianca får ofta stå ut med kommentarer och åsikter om hennes utseende. Den senaste tiden har följarna reagerat på en detalj i flera av Biancas Instagram-bilder – nämligen hennes ögon.

Annons

Följarnas kommentarer om Bianca Ingrossos ögon

Just nu befinner sig Bianca på lite välförtjänt semester. Hon inledde ledigheten med att åka ner till Palma i Italien, där hennes pappa Emilio Ingrosso bor. Efter några dagar på ett exklusivt hotell tog hon sitt pick och pack och begav sig till Ibiza för fest och god mat med vännen Alice Stenlöf.

Under semesterveckorna har Bianca delat med sig av flera bilder på sig själv som njuter av ledigheten. I kommentarsfälten under flera av dessa bilder har följarna kommenterat att Biancas ögon ser annorlunda ut, och flera undrar om hon använder linser.

”Så himla fina linser!! Vad heter dom och vilken färg??”, spekulerar en annan.

”Girl vart är linserna ifrån”, kommenterar ytterligare en person.

Bianca Ingrosso kommenterar ögonfärgen – efter följarnas reaktioner

Nu ger Bianca svar på tal efter följarnas kommentarer om hennes ögonfärg. I en Instagram-händelse filmar hon sina ögon och skriver att hon är lika chockad som följarna över att de verkar ha skiftat färg.

Screenshot från Bianca Ingrossos Instagram-händelse

Tro mig. Jag är lika chockad som er över min ögonfärg. Den skiftar hela tiden och just här är den GRÖN!!!! Imorgon kanske bruna eller blå, ingen vet haha”, skriver Bianca i Instagram-händelsen.

Foto: Instagram och Karin Törnblom/TT

Annons