LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso visar upp semesterbilderna – så mycket kostar det att bo på hotellet

11 jul, 2023 
Johanna Talamo
BIANCA INGROSSO
Bianca Ingrosso är återigen på resande fot, denna gång på ett lyxigt hotell beläget i Palma, Mallorca.
Nu delar hon med sig av bilder från semestern – som minst sagt är påkostad!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Detta hade kändisarna på sig på ELLE-galan 2023Brand logo
Detta hade kändisarna på sig på ELLE-galan 2023

Entreprenören och tv-profilen Bianca Ingrosso, 28 ligger inte på latsidan när det kommer till arbetet. Hon driver bland annat det framgångsrika sminkföretaget Caia, uppdaterar flitigt på sociala medier och driver sin egna talkshow Bianca. Just nu har talkshowen ett uppehåll, men till tittarnas stora glädje är hon tillbaka i höst igen!

Bianca Ingrossos lyxiga resor

Tidigare i somras så kunde vi följa Bianca när hon var på resande fot tillsammans med Caia-teamet. Då begav de sig iväg på en minst sagt extravagant jobbresa med familjeägda tågbolaget Rovos Rail. Enligt Vagabond så kostar en tågresa med bolaget cirka 15 000 kronor för tre dagar.

Bianca Ingrosso är inte heller känd för att snåla på resekostnaderna. När hon tillsammans med vännen Melina Criborn reste utomlands slog Bianca till på VIP:en på Arlanda.

Notan per person för en sådan biljett landar på ungefär 4000 kronor, och det är utöver själva flygbiljetten. I servicen ingår en butler och en chaufför som kör passagerarna direkt ut till flygplanet.

Annons

Nu har Bianca dock gett sig iväg på ännu en välförtjänt semester. Hon har rest till Palma där pappa Emilio Ingrosso bor och på sociala medier kan vi se när hon delar glimtar av den lyxiga solsemestern. Under bilderna kan man se kommentarer som uppmanar Bianca till att verkligen ta vara på semestern.

Njuuut fina du”, skriver en följare.

”Njut och koppla av, de e du värd”, påpekar en annan.

Koppla av pausa och njut, försök bara vara för stunden”, uppmanar en tredje.

Så mycket kostar det att bo på hotellet

Trots att pappa Emilio Ingrosso bor i Palma så verkar det som att Bianca har valt att tillbringa semestern på ett lyxigt hotell.

På hennes Instagram så kan man se bilder av boendet och för att spendera en natt där så kan man räkna med att inte snåla med budgeten.

Hotellet kostar nämligen cirka 10 000 kronor per natt.
Vi hoppas att Bianca njuter av sin välförtjänta semester och tar väl vara på sommaren!

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

Annons