Joakim och Jonna Lundells flytt till lyxvillan stoppas – berättar om tuffa bakslaget

Jonna och Joakim Lundell

Joakim och Jonna Lundell har renoverat sin lyxvilla i fem års tid.
Och ännu verkar det inte ens vara nära ett färdigt resultat.
Nu avslöjar Joakim sanningen bakom det utdragna projektet.
Jocke och Jonnas kärlekssaga
2:01

Efter reklamen: Jocke och Jonnas kärlekssaga

(2:01)

Slå på ljud

Youtube-profilerna Joakim Lundell, 37, och Jonna Lundell, 28, vann i år igen pris för att vara mäktigast på sociala medier.

En stor del av vad följarna får ta del av är den påkostade renoveringen av lyxhuset paret köpte i slutet av 2017. Renoveringen har pågått sedan köpet och tycks inte vara färdigt på ett bra tag.

I nuläget är de i full gång med nedervåningen och i podcasten Jocke och Jonna – Sanningen måste fram berättar de om problematiken de haft med sitt nylagda golv.

Samtidigt avslöjar Joakim att en av anledningarna till att de faktiskt valde att lägga nytt golv var för att fylla ut serien Lundellhuset där tittarna får följa med på hela resan mot drömhuset.

– Vi håller ju på med Lundellhuset, så det är ju inte bara det att vi håller på att renovera för att vi är galna. Utan vi har ju rätt många avsnitt kvar att göra och då kände vi, för att fylla ut det här så gjorde vi en liten modernare touch på undervåningen, berättar Joakim i podcasten.

Så mycket pengar har paret lagt ner på den lyxiga renoveringen

Att renoveringen av villan är påkostad kan tyckas milt utryckt. Mellan 2017-2020 ska paret ha spenderat runt 10 miljoner på att renovera villan och beloppet stiger, skriver Aftonbladet.

Det är verkligen inga små summor som lagts ner på villan, bara köpet av huset värderades att ligga på 8,7 miljoner” berättar Joakim på Facebook.

Men tidigare i höstas meddelade Joakim i en vlogg på Youtube att hela familjen tvingas flytta ifrån den maffiga villan just med anledning av renoveringen som gör det omöjligt att bo där med två små barn.

– Det kommer inte vara möjligt att bo här med två små barn, berättar Joakim och fortsätter:

– Att vakna upp och sova någonstans där det inte är damm och bygg, det tycker jag att vi förtjänar.

Flytten tillbaka till drömhuset stoppas – tuffa bakslaget

I det senaste avsnittet av podcasten avslöjar Joakim att de fortfarande bor i en tillfällig lägenhet och att kunna flytta tillbaka till villan innan jul är inte aktuellt.

Och flytten verkar helt enkelt få vänta ett bra tag till berättar Joakim i podcasten.

– Vi kommer inte ens kunna flytta tillbaka i januari, inte i februari, kanske i mars, men troligen inte det heller. Troligen inte ens i april.

Vi får verkligen hoppas att renoveringen går bra framöver och att familjen kan flytta tillbaka till sitt drömhus inom kort.

Hänt har sökt Joakim Lundell för en kommentar.

FOTO: Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN