LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Joacim Rickling avslöjar familjelyckan med Caroline: ”Efterlängtat”

13 okt, 2022 
AvJulia Riddertorp
Joacim och Caroline från Bonde söker fru med deras två barn
Joacim Rickling och Caroline Kejbert känner vi igen från Bonde söker fru och Bondeparet. Nu berättar Joacim om en efterlängtat händelse för familjen. Läs här!
Annons
Därför splittras Caroline Kejbert och Joakim RicklingBrand logo
Därför splittras Caroline Kejbert och Joakim Rickling

När Joacim Rickling och Caroline Kejbert fann varandra slog det gnistor om paret långa vägar.

De träffades under den tolfte säsongen av det populära programmet på TV4, nämligen Bonde söker fru, som visades i tablån 2017.

Med åren har paret fått två barn, Wilda, som kom till världen 2019 och Molly som föddes tidigare i år. När Hänt tidigare träffade Caroline berättade hon om drömmen att utöka familjen:

– Vi har ju inte ens fått vårt andra barn än, men jag känner nästan att ”gud jag kan ju tänka mig tre”. Jag tycker att det ska bli kul att bli en större familj och att Wilda ska få ett syskon, berättade Kejbert då för Hänt.

Att bli en stor familj förstår vi är en något som ligger Caroline varmt om hjärtat, och nu berättar Joacim om något som inom familjen har varit efterlängtat!

Annons

Caroline Kejberts nyöppnade butik på gården

Paret träffades som sagt under Bonde söker fru och blev riktigt omtyckta av folket. Detta resulterade i att vi kan se dem i spinoff programmet Bondeparet där vi får följa deras liv på Tuna gård i Örsundsbro.

Caroline har en passion för kläder och paret har en butik på deras gård. Renoveringen har resulterat i mycket jobb och paret har slitit en hel del.

På deras Youtube-kanal kan vi följa hur renoveringen gått och i deras senaste video berättar Caroline om processen:

– Det händer ju saker där hela tiden, så ibland känns det som om vi hinner inte med att dokumentera på vår kanal, säger hon i videon.

I slutet av videon kan vi se det färdiga resultatet av butiken och det är riktigt fint!

Carolines butik på gården
Carolines klädbutik på Tuna gård.
Klädbutiken på Tuna gård
Provrummen i klädbutiken som de visar upp på deras kanal.

Butiken är öppen och går att besöka om man har vägarna förbi. Det är inget litet projekt som paret har jobbat med och i allt slit och svett berättar Joacim om något som familjen längtat efter.

Annons

Efterlängtade händelsen för Joacim Rickling och Caroline Kejbert

Bortsett från deras Youtube-kanal och tv-program är både Joacim och Caroline aktiva på Instagram. Där de bland annat delade med sig av deras senaste barnbesked.

Nu delar Joacim med sig av ett annan efterlängtad händelse!

Paret hade nämligen en helg fylld av familjemys där de åkte till svärföräldrarna som bor i Arboga – vilket ser underbart ut. Joacim skriver även hur efterlängtat det hela var.

”…och så var helgen över! Men vilken grym helg vi haft. Älgjaktspremiär, mys med familjen, börjat måla pannrummet och ett efterlängtat besök hos svärföräldrarna i Arboga🍂Imorgon trampar vi igång en händelserik vecka!”

Hoppas helgen var trevlig!

FOTO: INSTAGRAM

Annons