ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jimmy och Jenny fann varandra genom Bonde söker fru – bekräftar lyckan

28 dec, 2023 
Bonde söker fru 2023
Jimmy och Jenny sökte båda efter kärleken i Bonde söker fru 2023.
Nu kan de bekräfta att de tagit kontakt med varandra efter inspelningen.
– Vi är rätt lika, vi är verbala och vi är bra på att uttrycka oss så det kanske är därför vi skrivit så mycket, säger Jimmy till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Iskall stämning när tjejerna anländer till gården i Bonde söker fru: ”Besviken”Brand logo
Iskall stämning när tjejerna anländer till gården i Bonde söker fru: ”Besviken”

Bonde söker fru-säsongen är slut och bönderna har gjort sina slutval. I årets uppställning var det bara strutsbonden Michael Klingstedt som fann kärleken genom programmet.

Idag är Michael sambo med brevskrivaren Mariette och paret lever lyckliga på gården. Men det var spännande hela vägen in i slutvalet då tittarna inte riktigt visste om han skulle välja Mariette eller Jenny Lindberg.

Efter att Michael sagt Mariettes namn bröt Jenny ihop totalt då hon trodde att det hon och Michael hade var äkta kärlek.

Jimmy och Jenny bekräftar relationen efter Bonde söker fru – fann stöd i varandra

Någon som blev vald men som dessvärre ändå inte fick uppleva äkta kärlek var Jimmy Olofsson som dejtade Mimmi Åsenius. De två gav sig iväg på slutresan tillsammans men då Mimmi kände att känslorna svalnade dumpade hon Jimmy.

Annons

Nu kommer dock Jimmy med glädjande nyheter då han kan avslöja att han fick fina relationer med sig från inspelningarna, även om kärleken inte gick som planerat. Det visar sig nämligen att Jimmy och Jenny tog kontakt efter inspelningen.

– Jag har skrivit lite grann med Jenny faktiskt. Vi är rätt lika, vi är verbala och vi är bra på att uttrycka oss så det kanske är därför vi skrivit så mycket, säger Jimmy i en intervju med Hänt.

Träffades ni på Sundbyholm första dagarna eller tog ni kontakt efteråt?

– Nej ingenting på Sundbyholm. Men det har varit skönt att ha någon att skriva med. I och med att vi fått se programmet i förväg så har man inte kunnat snacka med sina polare men då kunnat prata med någon annan som får det i förväg. Så vi har väl haft lite terapi här på egna håll.

Jimmy om kontakten med Mimmi idag: ”Tog bort mig från sociala medier”

Mimmi har däremot Jimmy ingen kontakt med. Efter inspelningarna bröt de helt.

– Ingenting, hon har tagit bort mig från sociala medier, säger Jimmy.

De andra killarna som sökte in till Mimmi har Jimmy funnit vänskap med. Faktum är att de setts nästan alla tio som blev utvalde till programmet.

– Absolut, vi syntes i Örebro härom helgen, sex av oss tio.

FOTO: TV4

Annons