ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så gick det sen för alla bönder i Bonde söker fru 2023

20 dec, 2023 
Så gick det sen för bönderna i Bonde söker fru 2023.
Bonde söker fru är slut för i år och det har både blivit kärlek – men också tårar och hjärtekross.
Men hur har det egentligen gått för årets bönder efter att ”Så gick det sen”-avsnittet spelades in i börja av hösten?
Vilka är fortfarande tillsammans, vem har hittat kärleken i någon annan och vem är fortfarande singel?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här hettar det till i Bonde söker fru 2023 – första kyssenBrand logo
Här hettar det till i Bonde söker fru 2023 – första kyssen

Bönderna Mimmi Åsenius, Michael Klingstedt, Jens Lundin, Joel Sverin, Tom Nilsson, Alexander Stenklyft och Daniel Gunnarson fick alla flera brev från olika brevskrivare som var på jakt efter den stora kärleken.

Efter en sommar fylld med tårar, kyssar och kärlek så var det till slut bara en brevskrivare per gård som fick stanna till slutet.

I TV4:s ”Så gick det sen”-avsnitt som spelades in i början av hösten avslöjar alla bönder hur det har gått med kärleken efter att kamerorna slocknat.

Så, hur har det egentligen gått för alla bönder, vem har nyligen träffat kärleken på Facebook och vilken brevskrivare står i dag skriven på bondens gård?

Mimmi Åsenius

Mimmi Åsenius

Det var flera som sökte kärlekslyckan i köttbonden Mimmi Åsenius och fyra brevskrivare fick följa med till hennes gård på Öland. Till slut landade valet på Jimmy Olofsson.

Annons

Men tätt efter slutvalet valde Mimmi Åsenius att avsluta relationen med Jimmy, då hon inte riktigt kände att känslorna fanns där och bara ville vara vänner.

Så hur ser det egentligen ut med kärleken för Mimmi i dag?

Vad har hänt på kärleksfronten sedan dess?

– Jag har träffat en ny kille, det vet ju du. Och ja, vi har umgåtts nästan nonstop sedan vi träffades i september. Det var ju väldigt tråkigt att jag inte träffade någon via programmet, och kanske att det inte blev som jag trodde, men sedan har det ju blivit alldeles underbart! Det slutade bra.

Är din nya kille ölänning eller utböling?

– Han är ölänning.

Vem fångade vem?

– Jag får nog lov att säga att det var han som fångade mig. Jag var så inställd på programmet…

Men så dök den här killen upp på gården och lyfte på hatten, eller?

– (Skratt). Vi började skriva lite på Facebook. När vi väl hade börjat var det svårt att sluta.

Varför är din nya kille hemlig?

– Han känner väl att han inte riktigt vill ha den uppmärksamheten.

Michael Klingstedt

Michael Klingstedt

Efter att ha dejtat fyra tjejer under sommaren bestämde sig strutsbonden Michael Klingstedt till slut för Mariette Rosander.

Annons

I ”Så gick det sen”-avsnittet får tittarna se att paret har hunnit flytta ihop på Michael Klingstedts gård.

Och paret avslöjar nu att de fortfarande bor tillsammans i dag.

Vad har hänt sedan inspelningen i september?

– Det har hållit och det går jättebra. Men alltså det går ju inte att hända så mycket eftersom vi inte fått visa oss tillsammans. Men vi planerar våran framtid med café och utbyggnad av gårdsbutiken och vi håller på med djuren. Vi fixar och grejar mycket här, säger Mariette och fortsätter:

– Vi ska ha en lite glöggfest här ikväll, vi måste ju fira att vi är fria liksom.

Vilka är det som kommer ikväll på glöggfesten?

– Alltså vi har ju inte hunnit träffa så många gemensamma vänner. Så det är lite uppdelat med Mickes nära och kära och mina nära och kära. Det är vänner som vetat om det här och vänner som inte vetat någonting. Så vi blir ett fyrtiotal. Det blir jättekul, säger Mariette.

Jens Lundin

Jens Lundin

Kött- och spannmålsbonden Jens Lundins kärlekssommar slutade inte riktigt som han tänkt sig. Efter att ha dejtat sina brevskrivare hemma på gården slutade allt i hjärtekross.

Annons

Alexandra, som varit favoriten för Jens, bestämde sig i slutet av säsongen för att plötsligt lämna gården och ta in på hotell för att ha lite ensamtid. Något som gjorde Jens väldigt upprörd och känslosam.

När hon sedan kom tillbaka meddelade hon att känslorna svalat och att hon beslutat sig för att lämna och åka hem. Något som krossade Jens hjärta.

I ”Så gick det sen”-avsnittet får tittarna se att Jens fortfarande är singel. Men hur ser det egentligen ut i dag?

– Det enda som jag har gjort efter inspelningen är att jobba för att slippa tänka på allt som hände i sommar. Man har haft en del ångest men nu är man starkare än någonsin och längtar tills den rätta tjejen dyker upp! Som sagt, jag är fortfarande singel, säger Jens.

Joel Sverin

Joel Sverin

Det blev till slut brevskrivaren Marcus som blev bonden Joel Sverins slutval. Men efter in spelningen så valde de att inte fortsätta att dejta. Och i dag är Joel singel.

Annons

Men brevskrivaren Marcus gick dock inte lottlös i kärlekslotteriet. Han började nämligen att dejta en annan brevskrivare på samma gård som han själv hade varit på, brevskrivaren Linus. Och i dag är de ett par.

Tom Nilsson

Tom Nilsson

Mjölkbonden Tom Nilsson valde till slut brevskrivaren Emmy. De slutade dock att dejta och istället började han träffa sin andra brevskrivare Felicia, som valt att lämna programmet när det var tre tjejer kvar på gården.

I dag är Tom och Felicia ett par och enligt Skatteverket är hon skriven på hans gård. Hon skrev sig där redan innan programmet var slut och tittarna fortfarande inte visste.

– Hon är väldigt snäll och vi har det bra tillsammans. Jag och Felicia har haft det fram och tillbaka efter programmet. Men varken hon eller jag kan sluta tänka på varandra, så det måste ju betyda något, säger Tom i programmet.

Alexander Stenklyft

Köttbonden Alexander Stenklyft valde till slut brevskrivaren Nora.

De valde dock att fortsätta som bara vänner efter slutdejten och båda är singlar i dag.

– Jag kände inte den gnistan riktigt. Jag känner inte lika mycket som jag gjorde när jag gjorde valet. Så jag sa som det var och hon tog det jättebra, säger han i programmet.

Daniel Gunnarson

Daniel Gunnarsson

Brevskrivaren Ida blev kött- och fågelbonden Daniel Gunnarssons sista val.

Efter programmet har de dock valt att inte fortsätta dejta och de är inte ett par i dag.

– Jag känner att jag har världens bästa liv nu också när jag är singel. Jag känner mig trygg i mig själv, säger han i programmet.

FOTO: TV4

Annons