TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde-Jimmys chock efter resan med Mimmi: ”Vad fan är det som har hänt?”

14 dec, 2023 
Bonde söker fru
I Bonde söker fru blev det Jimmy Olofsson som fick åka på slutresan med Mimmi Åsenius, trots att hon sedan bara ville vara vänner.
För Hänt berättar Jimmy nu om hur det kändes, och hur relationen med Mimmi är idag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Iskall stämning när tjejerna anländer till gården i Bonde söker fru: ”Besviken”Brand logo
Iskall stämning när tjejerna anländer till gården i Bonde söker fru: ”Besviken”

Jimmy Olofsson, 31, var en av Mimmi Åsenius, 28, brevskrivare i Bonde söker fru 2023. Efter slutvalen blev det Jimmy som fick åka på slutresa ihop med Mimmi, fast än att bonden egentligen inte hade de rätta känslorna kvar.

När Hänt når Jimmy berättar han om känslorna kring händelsen.

Jimmy Olofsson om slutresan med Mimmi Åsenius: ”Lite besviken:

Jimmy förklarar hur det kändes när han fick se tillbaka på avsnittet.

– Jag visste ju att kärleken var över, så det var som jag väntade mig. Men vi hade så jävla mycket roligare än vad tv visar. De vill ju bara ha med drama, vi hade skitkul så det är jag lite besviken över, säger han och fortsätter:

– Jag var inställd på att vi åker på resan som kompisar. Men det fanns någon procents chans i mig kände jag ändå, inte många procent, för hon är envis och vet vad hon vill. Men jag tänkte att det finns någon procent chans, så jag tog sista chansen också. Men jag märkte rätt fort att det inte skulle gå.

Annons

Kan du avslöja något som tittarna inte fick se från resan?

– Vi fick frukost på sängen en dag, det var rätt så mysigt och trevligt och jättegod mat. Vi hade en trevlig kväll vid stranden någon dag.

Jimmy Olofsson om relationen till Mimmi idag: ”Vad fan är det som har hänt”

Jimmy fortsätter berätta om hur han tog beskedet.

– I samtal som hon sa till mig att det inte blir något, frågade hon mig om jag ville följa med. När jag fick beskedet så var jag ledsen i en minut, en halv minut, för jag hade fått smällen innan. Så på något sätt trodde jag inte på det heller, tänkte att det kändes surrealistiskt att hitta sin framtida partner i Bonde söker fru efter att hon sa allt detta.

Har du någon kontakt med Mimmi idag?

– Nej, det är helt stängt där. Jag skrev till henne för några veckor sedan, då svarade hon rätt så kallt på sms. Då undrade jag bara vad fan är det som har hänt? Så kollade jag och såg att hon har blockat mig på Facebook och Instagram.

Hänt har sökt Mimmi för en kommentar.

FOTO: TV4Play

Annons