Jill Johnson visar upp kärlekslyckan – förlovad med pojkvännen Mattias

Jill Johnson och Mattias Elg.
Breaking

Jill Johnson träffade kärleken på nytt i psykologen Mattias Elg, efter det tuffa uppbrottet från ex-maken.
Nu visar countrysångaren upp den stora glädjen med pojkvännen – efter hemliga förlovningen.
Läs allt här!
0:45

Efter reklamen: Cherrie om relationen till de andra deltagarna i Så mycket bättre

(0:45)

Slå på ljud

Countrysångaren Jill Johnson, 49, och ex-maken Håkan Werner, 60, bröt år 2017 efter 20 år tillsammans. Under relationen blev ex-makarna föräldrar till två döttrar; Havanna Werner, 17 och Bonnie Lee Werner, 12.

Uppbrottet från Håkan tog hårt på Jill, men det skulle inte dröja länge innan kärleken gjorde intåg i livet på nytt. År 2018 visade hon nämligen upp nya pojkvännen Mattias Elg, 48.

Och nu, fyra år senare, har Mattias ställt den stora frågan under ett romantiskt frieri...

Avslöjar
Hanna och Martins äktenskapsförord – chockerande beslutet

Så träffade Jill Johnson pojkvännen Mattias – efter tuffa uppbrottet

Det var på den prestigefyllda tillställningen Polarpriset 2018 som paret för första gången visade upp kärleken, när de anlände tillsammans på röda mattan.

När countryikonen gästade Carina Bergfeldts, 42, talkshow i SVT tidigare i år avslöjade Jill hur det gick till när hon träffade pojkvännen tillika organisationspsykologen Mattias.

– Vi träffades en tid där jag hade varit otroligt ledsen och sörjde mitt förra äktenskap. Men jag hade börjat komma upp lite ur den värsta ledsamheten och började blickade lite över horisonten. Då blickade jag ner i min telefon där det fanns ett några månader gammalt meddelande som gjorde mig nyfiken, som hade lite att göra med min person och Jills veranda. Och så var det den där raggarrepliken att han var psykolog. Det tycker jag är väldigt spännande, sade Jill då. Hon fortsätter:

– Så jag svarade bara trevligt att ”Tack för att du hör av dig men jag ligger lite lågt med livet, vi hörs lite längre fram”. Då tyckte han att tre veckor räckte för då hörde han av sig igen. Sen började vi typ mailväxla, man vakande till ett mail och när vi började skriva till varandra så fångade han min uppmärksamhet.

Jill Johnson och Mattias Elg på Polarpriset år 2018.

Jill Johnson och Mattias Elg på Polarpriset år 2018.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Louie Marti om relationen till Magdalenas barn: "Som en cirkus"

Se klippet här!

Jill Johnson och kärleken Mattias Elg förlovade – visar upp kärlekslyckan

Just nu befinner sig paret i Positano, Italien på semester. Då passade artisten på att berätta om den hemliga förlovningen. I ett inlägg på Instagram visar Jill upp den stora kärlekslyckan:

Jag har blivit tagen med storm av mitt livs kärlek. Vi har hållit det här hemligt ett tag, men nu vill vi dela den här nyheten med er, att jag tackade ja till hans romantiska frieri”, skriver hon och fortsätter:

Med Amalfikusten i bakgrunden, i det vackra Positano i Italien, gick han ner på ett knä och frågade om jag ville gifta mig med honom. Vänner och älskade runt om i världen – det finns ett bröllop att se fram emot. Mattias, jag älskar dig”, avslutar Jill.

Stort grattis till er båda och till hela familjen!

FOTO: Björn Lindahl/Aftonbladet, Patrik Österberg/TT

SENASTE NYTT!