Jessica Wahlgren ryter ifrån – efter följarnas kritik om föräldraskapet

21 jul, 2022 
JESSICA WAHLGREN, LINUS WAHLGREN
Jessica Wahlgren har barnen Linn och Colin tillsammans med exet Linus Wahlgren. Barnen bor hos båda sina föräldrar men trots det har Jessica nu fått kritik.
”Stackars dina barn”, har en följare skrivit till Jessica.
Annons
Linus Wahlgren berättar om stora intresset
Linus Wahlgren berättar om stora intresset

Linus Wahlgren, 45, och Jessica Wahlgren, 47, gick skilda vägar efter tio år ihop. De var gifta och har barnen Linn, 16, och Colin, 12, tillsammans.

Sedan skilsmässan har mycket hänt. Jessica har funnit kärleken på nytt och nyligen gifte hon sig med kärleken Magnus Norman, 45. Jessica valde då att behålla sitt efternamn, Wahlgren, men att lägga till Norman.

Detta är dock inget som förändrar Jessicas relation till ex-maken Linus eller hans familj. Jessica är nämligen fortfarande som en i familjen Wahlgren då hon är en god vän till Pernilla Wahlgren, 53, som hon även jobbar med. Jessica arbetar som make up-artist och är alltid med när Pernilla turnerar med sin show.

Så är Jessicas relation till exet Linus Wahlgren

Även Jessicas relation till Linus Wahlgren är väldigt god. Ex-makarna har alltid kul när de ses och de hörs ofta. I Linus telefon-bok är Jessica till och med inlagd bland hans "emergency contacts".

Annons

– Vi är verkligen bäst som vänner. Vi hade en turbulent relation. Vi funkar jättebra som vänner och inte alls bra som par, har Jessica tidigare sagt i podden Bathina – en podcast.

Normalt sett har Jessica och Linus barnen varannan vecka, men nu under sommaren verkar de ha gått över till ett lite friare schema. Detta är dock något som förvirrar Jessicas följare på Instagram.

Jessicas överenskommelse med Linus oroar följarna

I podden Jessica & Hanna – Å andra sidan berättar Jessica nu om situationen som uppstått.

– Jag hade ju barnen i två veckor och sedan har Linus haft dem nu i en vecka och två dagar, för jag kommer hem imorgon. Men då är det så intressant, fast att jag haft dem två veckor och han haft dem nio dagar så skriver folk till mig: ”stackars dina barn”, ”har du aldrig dina barn eller?”, förklarar Jessica i podden och poddkollegan Hanna Hedlund, 47, ger sin syn på saken:

Annons

– Men det där blir ju... Man kan inte döma utifrån Instagram, det är ju som mina barn, de vill inte ens vara med på Instagram till exempel. Så att jag lägger ju upp mycket mer kanske där de inte är med. Men det betyder ju absolut inte något. Det är ju dem jag umgås med mest, säger Hanna.

– Inte mina heller!, inflikar Jessica och fortsätter:

– Jag vet ju sanningen, varför blir jag ändå lite så här arg? Det var heller inte menat att säga "jag hade till och med mer än honom" men alltså vi delar ju lika liksom.

FOTO: Anders Wiklund/TT, Discovery+

Annons