LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Casper Janebrinks bild med doktor Mikael väcker reaktioner: ”Varför”

20 jul, 2022 
Felicia Hovryd
Artisten Casper Janebrink har en beige pikétröja.
Doktor Mikael var nyligen på plats i Bingolotto sommarkväll som Casper Janebrink är programledare för. Efter programmet riktar vissa nu kritik mot doktor Mikaels medverkan.
Läs anledningen här!
Annons
Casper Janebrink om framtiden i BingolottoBrand logo
Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto

Arvingarnas frontman Casper Janebrink, 52, har inte tagit ut någon semester denna sommaren, han har istället fyllt den med massa roligt jobb.

Inte bara ska Arvingarna äntligen ut på sin efterlängtade sommarturné, utan han är även en av programledarna för Bingolotto sommarkväll som sänds varje söndag från Askims camping i Göteborg.

Caspers miss i direktsändning: ”Väldigt konstigt”

Inför årets upplaga av Bingolottos sommarkväll fick förra årets programledarduo göra comeback för en till solig sommar. Förra året gjorde Casper nämligen debut som programledare på Bingolottos sommarkväll och fick göra det tillsammans med programledaren Agneta Sjödin, 54.

Men byta karriär är inte helt enkelt och speciellt inte när allt är direktsänt. På TV4:s Facebook publicerades nyligen en video med texten:

”Vi minns när Casper Janebrink var ny som programledare för Sommarbingo”

Annons

TV4 gjorde alltså ett litet ihopplock av roliga missar som Casper gjorde under förra årets säsong av Bingolotto.

– Nu är det dags för tvåans bingo. Tre? Tvåans bingo. Trean säger han till mig här, säger Casper och pekar på snäckan i örat.

– Det var kamera tre, rättar Agneta honom och de båda brister ut i skratt.

Det är inte alltid det blir rätt, men som tur är verkar Casper kunna bjuda på sig själv!

Kritiken efter ovanliga bild med doktor Mikael: ”Fattar inte”

Efter att Klara Hammarström, 22, och doktor Mikael Sandström, 63, gästat Bingolottos sommarkväll delade Casper med sig av några bilder på programledarduon och de två gästerna.

”En härlig kväll med härliga gäster”, skrev Casper till bilden på Instagram.

Annons

Men alla tittare var inte helt nöjda över att doktor Mikael gästade programmet, i kommentarsfältet för inlägget kritiseras hans medverkan.

”Jag fattar inte varför ” doktor Mikael” ska vara med! Han gör sig bättre på ett sjukhus! Hjälpa på plats och inte sitta i en studio och svamla! Om han är en riktig läkare? Varför ställer han upp på Bingolotto?”, skriver en tittare och kommentaren gillas av flera personer.

I övrigt verkade många tittare hålla med Casper om att det var en trevlig kväll!

FOTO: Tommy Holl/TT, TV4

Annons