LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jessica Wahlgren lämnar – olyckliga bakslaget med Magnus Norman

02 sep, 2022 
Jessica Wahlgren och Magnus Norman
Jessica Wahlgren Norman har funnit kärleken på nytt i det före detta tennisproffset.
Men nu har paret stött på patrull.
På Instagram berättar Jessica om bakslaget.
Annons
Jessica Wahlgren i tårar efter orden om måendet: "ringde psykakuten"Brand logo
Jessica Wahlgren i tårar efter orden om måendet: "ringde psykakuten"

Jessica Wahlgren Norman, 47, gifte sig på nytt med sin nya kärlek Magnus Norman, 46, som är en före detta känd tennisspelare. Det var i somras under en kändistät tillställning som paret sa ja till varandra. De träffade varandra för två år sedan och förlovade sig ett år innan det stora bröllopet gick av stapeln.

Magnus har i en tidigare intervju med Aftonbladet berättat att de träffades första gången i hans padelhall och där började deras romans.

Men Jessica har varit gift en gång tidigare med ingen mindre än Pernilla Wahlgrens ena bror Linus Wahlgren. Under deras fem år långa äktenskap fick de två barn tillsammans – Linn Wahlgren och Colin Wahlgren.

Annons

Därför behåller Jessica sin ex-mans efternamn

När paret hade gift sig var det flera som började fundera på hur Jessica skulle göra med sitt efternamn som kommer från Linus. I ett meddelande till Hänt berättade hon att hon skulle behålla Wahlgren men också lägga till Magnus efternamn.

Jag kommer heta Wahlgren Norman”, skriver Jessica till Hänt.

I ett intervju med Expressen berättar hon om beslutet. Sanningen är den att hon fått motstå en del kritik för sitt val av namn.

Annons

– Det blev en jättestor fråga vad jag skulle heta i efternamn, där somliga var upprörda för att jag behöll Wahlgren och tyckte att jag var kändiskåt, säger hon och fortsätter:

– Den största anledningen är att barnen heter det, och det skulle kännas märkligt att byta till något som inte mina barn heter. Sen tog jag Norman nu också. Jag och Magnus kommer aldrig att skaffa barn, men det markerar ändå att vi skapar en ny familj och två faser i mitt liv.

Paret lämnar Sverige – stora bakslaget under resan

Men nu har det nygifta paret stött på patrull. De har nämligen precis lämnat Sverige för New York och väskorna kom bort på vägen.

Anledningen till att de befinner sig i New York är för att den klassiska tennistävlingen US Open går av stapeln. Och som gammalt tennisproffs kan man ju bara tänka sig vilken härlig upplevelse det är att befinna sig där.

Men trots att väskorna försvann längs vägen så ser paret ut att njuta av sin vistelse på andra sidan atlanten. På Jessicas Instagram syns de posera med varsitt US Open-band runt halsen leendes in i kameran.

Annons
Jessicas Instagram-story
Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT/SVT

Annons