Idol 2023 marknadsföring banner

Därför byter Jessica Wahlgren inte efternamn – egna orden om beslutet

28 aug, 2022 
Jessica Wahlgren och Linus Wahlgren
Efter bröllopet mellan Jessica Wahlgren Norman och Magnus Norman behöll Jessica efternamnet Wahlgren.
I en intervju med Expressen berättar nu makeupartisten varför.
– Somliga var upprörda, säger hon.
Annons
Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"
Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"

Det var i somras som make-up artisten Jessica Wahlgren, 47, gifte sig med sin stora kärlek Magnus Norman, 46. Men det är inte första gången Jessica har varit gift, hon var tidigare gift med skådespelaren och musikalartisten Linus Wahlgren, 45. Under deras fem år som gifta fick de barnen Linn Wahlgren och Colin Wahlgren. Även om Linus och Jessica inte längre är gifta så har Jessica en väldigt bra relation till ex-svägerskan Pernilla Wahlgren och resten av familjen Wahlgren.

Sanningen om Jessica Wahlgrens namnbyte – det heter hon nu

Efter bröllopet så var de flesta intresserade av huruvida Jessica skulle behålla namnet Wahlgren nu när hon hade gift sig på nytt. Och det var faktiskt tv-profilen Sofia Wistam som var först ut med namnbeskedet – i ett Instagram-inlägg efter bröllopet skrev hon:

”Godmorgon Jessica Wahlgren Norman. Dagen efter en väldigt härlig dag visade sig också bli en härlig dag”, skrev Sofia i inlägget.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

När Hänt senare nådde Jessica angående efternamnet så bekräftade även hon namnbytet men också att hon skulle behålla Wahlgren.

Jag kommer heta Wahlgren Norman”, skriver Jessica till Hänt.

Jessica Wahlgren om reaktionerna – efter namnavslöjandet

Nu har det gått ett tag sedan bröllopet och kärleken verkar gå som på räls för makarna. Men något som Jessica fortfarande får reaktioner på även efter bröllopet är att hon behöll namnet Wahlgren.

I en intervju med Expressen berättar hon anledningen bakom valet och reaktionerna som fortfarande strömmar in på grund av efternamnet.

– Det blev en jättestor fråga vad jag skulle heta i efternamn, där somliga var upprörda för att jag behöll Wahlgren och tyckte att jag var kändiskåt, säger hon.

Annons

Hon fortsätter att berätta om anledningen varför hon valde att behålla namnet Wahlgren och hur det går ihop med hennes nya liv med Magnus.

– Den största anledningen är att barnen heter det, och det skulle kännas märkligt att byta till något som inte mina barn heter. Sen tog jag Norman nu också. Jag och Magnus kommer aldrig att skaffa barn, men det markerar ändå att vi skapar en ny familj och två faser i mitt liv.

FOTO: TV4

Annons