LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jessica Frejs stora livsförändring – stödet från sambon Christian Wennberg

19 mar, 2024 
Linn Seipel
Maria Broberg
jessica frej christian wennberg
Tv-kocken Jessica Frej vädjade nyligen på sin Instagram om att hennes följare skulle sluta kommentera om hennes vikt.
När Hänt träffar profilen berättar hon om responsen på inlägget och vad sambon Christian Wennberg tycker om hennes livsförändringar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilernaBrand logo
Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilerna

Tv-kocken Jessica Frej, 34, har synts i Nyhetsmorgon titt som tätt i över 10 år nu. 2011 deltog hon i den första säsongen av Sveriges mästerkock och landade på en femteplats i programmet.

Sedan hennes medverkan i matlagningstävlingen har hon hunnit släppa ett flertal kokböcker och idag jobbar hon även med sin Instagram där hon publicerar diverse matlagningsrecept.

På det privata planet är hon sambo med skådespelaren Christian Wennberg, 49, som bland annat medverkat i Andra Avenyn, Weeds, och Gåsmamman.

Tillsammans har de dottern Dorthe, 2,5, och Christian har också en son från en tidigare relation.

Jessica Frej om livsförändringen: ’’Korrigering i mina matvanor’’

Annons

Detta ledde i sin tur till att Jessica valde att säga ifrån i ett inlägg på sin Instagram. Där skriver hon att spekulationerna om att hon är deprimerad, har opererat sig, eller att hon går igenom en skilsmässa inte stämmer.

Hon skriver bland annat följande i inlägget:

”För er som är väldigt nyfikna på detaljnivån så kan man i grova drag säga att jag äter så som Livsmedelsverket rekommenderar.”

Jessica Frej
Jessica Frej är en av tv-kockarna som syns i rutan hos Nyhetsmorgon.FOTO: TV4/Nyhetsmorgon

När Hänt träffar Jessica Frej på Årets Mama-gala 2024 passar vi på att fråga henne om responsen på inlägget och vad det var som fick henne att skriva det.

– Jag vägde väldigt mycket för och emot om jag skulle skriva något överhuvudtaget. Men jag tror att det blir lite konstigt för alla tror att det som är på Instagram att det är dagliga updates nya fräscha bilder hela tiden. Jättemycket av det man ser på min Instagram det kan ju vara bilder som jag har tagit för tre år sedan och nu, berättar Jessica och fortsätter:

Annons

– Det har tagit väldigt lång tid och det bygger väldigt mycket på att sedan min dotter kom så har jag gjort många livsstilsförändringar och en av de grejerna är ju också att få äta mer regelbundet, äta frukost, lunch, middag.

Jessica berättar även att hon inte genomgått någon operation eller gått på någon extremdiet, utan hon har gjort sunda förändringar i sina mat-, sömn- och stressvanor.

Det tycker Christian Wennberg om sambon Jessica Frejs livsförändring

Jessica öppnar upp om att stressen tidigare var boven i hennes ohälsosamma vanor, på galan berättar kocken:

– Stress har en jätteviktig central roll för om du inte sover bra om du stressar för mycket, då är det väldigt svårt att ha en hälsosam livsstil. För det är inte hälsosamt att stressa och sova för lite.

Som tidigare nämt bor Jessica Frej ihop med skådespelaren Christian Wennberg. Att vara sambos kan innebära att man får anpassa sina rutiner efter varandra – något som Jessica menar att Christian fått göra under hennes livsförändringar.

Har Christian varit med på den här livsstilsförändringen eller är det något som du har gjort själv?

– Det har han ju varit i allra högsta grad eftersom vi lever ihop och så, men det är inte på något annat sätt än att han stöttar mig alltid i hur jag vill leva. Han är ju väldigt glad att jag mår bättre och inte sitter och grinar på kvällarna för att jag har för mycket att göra.

FOTO: Hänt/Linn Seipel, Karin Törnblom/TT

Annons