Jessica Andersson lämnar landet med familjen – efter hälsoproblemen

Jessica Andersson i båda bilderna.

I höstas tvingades Jessica Andersson att genomgå en ögonoperation. Nu berättar Jessica om höstens planer efter en sommar fylld med spelningar.
0:24

Efter reklamen: Sanna Nielsen om att inte ha någon semester i sommar: "Tar mycket tid"

(0:24)

Slå på ljud

Varje år gästar en rad olika artister det populära programmet Allsång på Skansen. Publiken samlas då för att höra sina favoriter uppträda på scenen, och förhoppningsvis bli utvalda av Sanna Nielsen, 37, för att få sjunga en rad ur en klassisk allsång i mikrofonen.

I tisdagen avsnitt uppträdde artisten Jessica Andersson, 48, tillsammans med Nanne Grönvall, 60, och hennes son Charlie Grönvall, 32.

I höstas berättade Jessica för sina följare på Instagram att hon hade problem med synen. I ett inlägg skrev artisten ”Idag opererar jag mina ögon (ett linsbyte)". Nu ger hon även ett framtidsbesked.

Sanna Nielsen slutar med Allsång på Skansen

Inför årets upplaga av Allsång på Skansen meddelade programledaren Sanna Nielsen att hon, efter sju år, ska göra sin sista sommar i programmet.

”Så kom dagen då jag bestämde mig för att det är dags att lämna över stafettpinnen. I år blir det min sjunde sommar som jag får vara er allsångsledare och det blir också min sista som allsångsledare. Det har varit och är en stor ära att få vara en del av Allsång på Skansen som jag älskar så mycket”, skrev Sanna på Instagram i samband med beskedet.

Vidare förklarade hon att många av hennes drömmar gått i uppfyllelse men att det nu är dags för nya drömmar.

Men innan dess ska vi sjunga tillsammans med hela hjärtat och njuta tillsammans.Tillsammans med er kära publik. Tack för förtroendet”, avslutade hon.

Det är ännu inte beslutat vem som kommer att ta över efter Sanna.

Jessica Andersson lämnar landet med familjen – efter hälsoproblemen

I höstas behövde artisten Jessica Andersson genomgå en ögonoperation. Nu ger hon en uppdatering på sitt hälsotillstånd i en intervju med Expressen.

– Det är jättebra. Jag ser igen. Jag hade ganska dålig syn och började känna att på vissa jobb där man är beroende av texter på iPads så blev det halvjobbigt att inte se, så då kollade jag upp operationen och testade och det gick ju jättebra, jag är väldigt nöjd.

Den här sommaren har Jessica turnerat med Diggiloo som sträcker sig från början på juli till nästan slutet på augusti. Vidare i intervjun berättar hon om planerna efter allt turnerande.

– Jag ska åka en vecka till Dubai på semester, och sen ska jag bara vara hemma och komma ikapp med hem och man och husdjur och så. Måla lite tavlor, bara vara ledig, säger Jessica.

FOTO: Wixtröm Peter/AFTONBLADET/TT, Jonas Ekströmer/TT

SENASTE NYTT!