Jessica Almenäs: "Killar raggar på mig överallt"

Jessica Almenäs lider ingen brist på uppvaktare, men efter uppbrottet från Sebastian Karlsson har hon inga planer på något nytt förhållande.

Det var i vintras som programledaren Jessica Almenäs, 39, berättade att hon och förre “Idol“-deltagaren Sebastian Karlsson, 30, hade brutit med varandra. De två hade en klassisk sommarromans där de gick på privata kändisfester och åkte på kärlekssemester ihop. Men när hösten kom hade kärleksglöden falnat.

– Det har varit slut mellan oss i en månad ungefär. Jag tycker mycket om Sebastian fortfarande. Varför det tog slut är privat, det har ingen något att göra med, men det är inget dramatiskt i det, sa Almenäs i vintras.

Hon har varit singel i flera månader och har inga planer på att dyka in i något nytt förhållande.

– Det är faktiskt riktigt skönt att leva som singel. Jag har i princip varit i förhållanden obrutet i 12 år så jag trivs med att vara själv, säger Almenäs till Hänt Extra.

Jessica Almenäs har ingen brist på uppvaktare. Foto: Fredrik Hessman

Jessica Almenäs har ingen brist på uppvaktare. Foto: Fredrik Hessman

Den snygga programledaren går ofta på kändisfester, röda mattor och galor och hon får ibland skamliga förslag.

– Det är faktiskt ofta som folk försöker ragga upp mig på krogen och andra ställen, men jag trivs med min nuvarande situation, säger Almenäs till Hänt Extra.

Innan hon började dejta Sebastian Karlsson levde Almenäs med ryttaren Tony André Hansen, 36, och tillsammans fick de sonen Dylan, 5. Paret gjorde dock slut, bland annat på grund av att Almenäs var tvungen att pendla mellan Sverige och Norge. Dessutom har hon sonen Jack, 10, sedan tidigare med sportjournalisten Johan Edlund, 44.

Andra läser också:

Blondinbella har blivit mamma igen – det ska dottern heta

Hollywoodfrun Agnes-Nicole Winter: ”Jag dejtar flera män samtidigt”

Charlotte Perrelli om bröllopet: ”Jag är ju inte 25 så jag vet hur jag vill ha det”

SENASTE NYTT!