Följarna reagerar starkt – efter Jesper Parneviks beteende med barnbarnet

Följarna reagerar starkt – efter Jesper Parneviks beteende med barnbarnet

Jesper och Mia Parneviks barnbarn Atticus föddes för tre år sedan.
I helgen firades hans treårsdag med ett stort kalas.
Nu reagerar följarna på Jespers beteende på festen.
Därför har Mia Parnevik inte berättat för familjen om Sommar i P1
0:33

Efter reklamen: Därför har Mia Parnevik inte berättat för familjen om Sommar i P1

(0:33)

Slå på ljud

Familjen Parnevik blev uppmärksammade i Sverige efter att de landade en egen realityserie år 2013. I Parneviks fick kändisar komma på besök och bo i familjens stora lyxvilla i Florida, USA.

Det var ett mycket uppskattat underhållningsprogram, men efter fyra säsonger kände Jesper Parnevik, 57, och Mia Parnevik, 54, att det fick räcka.

Mycket har hänt sedan programmets slut, inte minst för en av parets döttrar; Penny Parnevik, 25. Förutom att hon, i somras, äntligen fick ha det stora bröllopet där hon gifte sig igen med den tidigare hockeyspelaren Douglas Murray, 42, så har hon dessutom också hunnit med att bli tvårbarnsmamma.

För tre år sedan fick Penny och Douglas sitt första barn, sonen Atticus, 3, och förra året fick de en dottern Pebble, 1. Jesper och Mia kan därmed titulera sig stolta morföräldrar.

Jesper Parnevik i tårar: ”Allting bubblade”

När Pennys och Douglas bröllop ägde rum, fanns flertalet internationella referenser närvarande under vigseln och under festen.

Douglas har skotska rötter och bar därför en kilt under ceremonin, men det fanns även en del amerikanska traditioner, eftersom Penny och resten av syskonen är uppvuxna där.

Bland annat blev Penny överlämnad av sin far som gick med henne ner för altaret till Douglas. En rörd Jesper hade svårt att hålla tillbaka tårarna och berättade om känslorna i en intervju med Expressen.

– Visst brast det, det brast både för mig och Douglas. Det blir mycket känslor, allting bubblar ut, men det var härligt samtidigt, sade Jesper till tidningen. Vidare berättar han:

– Jag är väldigt glad att Penny bad mig att gå bredvid henne nedför trapporna fram till Douglas för det är något som man aldrig kommer glömma.

Jespers och Mia Parneviks fina gest till barnbarnet hyllas av följarna

Nu har det gått snart två månader sedan bröllopet, men festligheterna slutar inte för familjen Parnevik. I helgen vankades det nämligen födelsedagskalas för Pennys son Atticus, som fyllde tre år. Hans kalas hade ett tydligt tema – dinosaurier.

Både morfar Jesper och mormor Mia, som just nu befinner sig i Sverige, valde då att satsa helhjärtat på temat! I heltäckande (och verklighetstrogna) dinosauriedräkter sprang de två morföräldrarna runt och jagade barnen.

Sakerna man gör för sina barnbarn...”, skriver Jesper och Mia intill en video på själva överraskningsmomentet, i ett gemensamt Instagram-inlägg.

Upptåget föll i god jord hos Atticus som senare springer fram och kramar morfar Jesper, men nog såg han också ut att tycka att det var lite läskigt ett tag...

Den fina gesten uppskattades även av Jespers och Mias följare på plattformen, som hyllar morföräldrarna för deras engagemang. Här är några av kommentarerna:

Så underbart. Ni två är ju bara så roliga. Njuter av livet till 100%. Heja på er”, skriver en följare.

Ja ni två kan då hitta på kul grejer för barnbarnen”, skriver en annan.

Alltså, ni är ju bara så underbara”, skriver en tredje.

Vi kan inte annat än att stämma in i hyllningskören. Men frågan är nog ändå vem som hade roligast, Atticus eller Jesper? Vad tror du?

FOTO: Expressen/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN