TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Jesper Parneviks nya drastiska utseendeförvandling – rakar sig helt

03 aug, 2022 
https://image.hant.se/image-8453040?imageId=8453040&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
André Färnsveden
Jesper Parnevik
Penny Parnevik och Douglas Murray gifte sig för ett par månader sen. Inför bröllopet rakade Jesper Parnevik av sitt långa hår.
Nu visar han upp den stora utseendeförvandlingen.
Annons
Därför har Mia Parnevik inte berättat för familjen om Sommar i P1Brand logo
Därför har Mia Parnevik inte berättat för familjen om Sommar i P1

Golfspelaren Jesper Parnevik, 57, fick se sin dotter Penny Parnevik, 25, och sin vän Douglas Murray, 42, gifta sig i juni. Det blev ett litet och intimt bröllop med både skotska och amerikanska traditioner. Bland annat bar Douglas en kilt och Jesper lämnade över Penny till Douglas under gången mot altaret.

Familjen Parnevik fick stor uppmärksamhet genom sin egna realityserie Parneviks. I programmet flög kändisar hem till Jesper och Mia Parneviks, 54, spektakulära villa, Casa Mia, i Jupiter, Florida. I ett par dagar umgicks de sedan tillsammans med familjen och hade djupa konversationer runt middagsbordet.

Men sedan serien tog slut har barnen flyttat ut och Jesper och Mia har även sålt det maffiga huset.

Annons

Mia Parnevik i tårar – tunga krisen i äktenskapet med Jesper

Föräldrarna Parnevik har nu istället köpt ett nytt hus Florida. Men för ett par veckor sedan var de tillbaka i Sverige, eftersom Mia fick äran att prata i årets Sommar i P1.

Idag verkar de trivas i varandras sällskap, men Mia berättade om en tid då äktenskapet var i en kris. Det var efter att Mia hade genomgått hysterektomi för tio år sedan, en operation som innebär att man opererar bort livmodern. I hennes fall opererade hon även bort sina äggstockar, något som påverkade hennes psykiska välmående.

Hon berättade att hon fick extrema humörsvängningar och kunde explodera vilken sekund som helst.

– Min osvikliga självkänsla och tillit till Jespers kärlek var plötsligt i gungning. När han sökte råd i andra för att hjälpa mig såg jag det som ett svek. Han gläntade på dörren för andra som då också kunde se hur värdelös jag just nu var. Hur kunde han? Skammen var så stor, förklarade hon.

Annons

Men som tur är hade Mia en vän som insåg vad som var påväg att hända och tvingade båda att ha intensiv parterapi.

Jesper Parneviks drastiska utseendeförvandling

Under tiden som Parneviks spelades in hade Jesper kort hår och ett renrakat ansikte. Men hans utseende förändrades drastiskt under det gångna året. Han lät istället håret växa långt och odlade en mustasch.

Inför Pennys bröllop bestämde han sig för att göra en ny utseendeförvandling. I bröllopsvideon som Penny nu delar på Instagram ser man henne raka av sin pappa Jespers långa hår och mustasch. Bilden visar att han nu ser ut som sitt gamla jag.

Penny klipper av Jespers långa hår.
Här klipper Penny av håret på Jesper.

Så såg Jesper ut efter sin makeover:

Annons
Jesper håller tal i en svart kostym.
Jesper håller tal under Pennys och Douglas bröllop.

FOTO: Charlie Neibergall/TT

Annons