Jesper Johansson bryter tystnaden om kroniska sjukdomen

Jesper Jeppe Johansson bryter tystnaden om kroniska sjukdomen
Den tidigare Paradise hotel-vinnaren Jesper ”Jeppe” Johansson berättar nu om sin kroniska sjukdom. ”Jag vaknade upp och hade utslag över hela kroppen”, säger han i en video på Youtube.
Annons

Paradise hotel-vinnaren Jesper ”Jeppe” Johansson, 30, gjorde en comeback i årets säsong av dokusåpan, men bara veckor in tvingades han lämna programmet efter att ha brutit mot produktionens regler. För Hänt förklarade Jeppe då att han trodde att händelsen skulle gynna honom i längden, trots att han själv först blev besviken.

Annons

– Där i stundens hetta så tyckte jag det var otroligt fel av dem, förklarade han och fortsatte:

– Ångrar gör jag verkligen inte. Tvärtom, jag kommer utnyttja detta, göra det till succé.

Anledningen till att han medverkade i årets säsong av Paradise hotel var för att han ville få följare till sin Youtube-kanal. Och nog fick han en följarskara efter programmet.

Annons

Berättar om sjukdomen

I en ny video på kanalen berättar han nu om sin kroniska sjukdom. 2011 fick han hudsjukdomen psoriasis, en sjukdom som orsakar utslag och fjällande hud.

– Jag vaknade upp och hade utslag över hela kroppen och jag såg ut som en Dalmatiner-hund, förklarar han.

Sjukdomen gör att han får utslag på framförallt armbågarna, öronen, i hårbotten och på insidan av huden.

Radikala förändringar

För att förhindra symptomen ändrade han hela sin livsstil och började äta annorlunda, han började äta enbart veganskt och åt mycket antiinflammatorisk kost. Nu vill han ta det ett steg längre och göra en till förändring med hjälp av en så kallad detox, en rening av kroppen.

– Jag har bestämt mig och jag tror verkligen att med en sådan här detox, så kan det här hjälpa mig att rena mig, säger han i videon.

Annons

Med hjälp av så kallat ”superfood” , produkter som kommer direkt ifrån naturen, planerar Jesper Johansson rena sin kropp under hela 60 dagar.

– Du måste alltid tänka på vad du stoppar i dig för det påverkar verkligen ditt inre.

FOTO: TT, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…