Jesper Johansson: Så mycket pengar fick jag för Paradise hotel

Jesper Jeppe Johansson om lönen för Paradise hotel
För fem år sedan valde Jesper ”Jeppe” Johansson att svika sin partner Aina Lesse i säsongsavslutningen av Paradise hotel. Han gick därmed hem med en stor del av vinstsumman – men avslöjar nu att han knappt fick betalt för sin medverkan.
Annons

Ingen som följer Paradise hotel kan ha undgått att se den nervkittlande kulceremonin 2014 när Jesper ”Jeppe” Johansson, 28, blev den första deltagaren att kasta kulan mot sin partner. Han fick 200 000 kronor medan partnern Aina Lesse, 27, inte fick ett öre.

Annons

Efter händelsen har Jeppe blivit en stor profil i Paradise hotel-sammanhang. Han har återkommit till dokusåpan tre gånger – senast blev han utslängd efter att ha brutit mot reglerna.

Nu avslöjar Jeppe den oväntade sanningen om sin lön första gången han var med i Paradise hotel. Det är i intervju-programmet Bladhs Bikt som Jeppe Johansson blir grillad kring sin ekonomi. Först svarar han på hur mycket han fick för sin andra säsong.

– Andra gången fick jag runt 50 till 60 tusen, avslöjar Jeppe.

Annons

Jesper ”Jeppe” Johansson: Så mycket fick jag för Paradise hotel

Och senaste säsongen – under 2019 – fick han ännu mer betalt. Detta trots att han endast hann vara med i ett par avsnitt innan han blev diskvalificerad från tävlingen.

– Tredje gången fick jag en bättre summa men det är fortfarande i kontraktet, säger han hemlighetsfullt.

Men den mest oväntade summan är den han fick för första säsongen han var med i Paradise hotel – då han skapade stora rubriker efter sveket i kulceremonin.

– Första gången fick jag ingenting, berättar Jeppe i Bladhs Bikt.

Anledningen till att han inte fick betalt för denna säsong ska ha varit för att han då var okänd för tittarna.

Annons

– Jag fick lite semesterersättning och så, men det var allt. För då sökte jag ju själv till programmet. Man fick sin hyra betald och så men inte mycket mer, avslöjar Jesper ”Jeppe” Johansson.

FOTO: YLWA YNGVESSON / XP / TT, Stefan Jerrevång/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…