Jesper Bengtssons ursäkt efter kritiserade orden i TV3

Jesper ber om ursäkt efter kritiserades orden i TV3

"Jag vill inte släpa hem någon knubbsäl", var orden som fick tittarna att gå i taket. Nu svarar Paradise Hotel-profilen på kritiken.

I TV3-programmet Paradise Hotel regnar svordomarna och de hårda orden. Men ett inslag från årets säsong har fått tittarna att reagera extra: nämligen Jesper Bengtssons intro. I de olika intron presenteras deltagarna för tittarna, och varje person får chansen att säga några ord för att beskriva sig själv och sin personlighet.

Orden som väckt extra mycket uppmärksamhet är när Jesper Bengtsson ska berätta vilka tjejer han gillar.

– Utsidan ger insidan en chans, jag vill inte släpa hem någon knubbsäl och jag vill inte ha en pinne heller, säger han och tittar in i kameran.

När Jesper gästar intervjuprogrammet Bladhs Bikt får han frågan hur han tänker kring sitt intro. Bladhs Bikt sänds varje söndag på Viafree och Hänt Plus, där programledaren Johanna Bladh grillar en ny deltagare varje vecka.

Här berättar Jesper att tittarna vänt sig till honom och kritiserat hans uttalande.

– Det är någon som har frågat och då har jag svarat att det är en tabbe, säger Jesper.

För just en tabbe är hur han ser på sina egna ord.

– Det är jävligt grisigt, det är det. Det är klart jag ångrar mitt intro, säger han.

I efterhand säger han förlåt för hur han uttryckte sig.

– Det är en tabbe och jag ber om ursäkt, säger han i Bladhs Bikt.

Samtidigt menar han att det fanns andra i programmet som han upplever betedde sig mer illa. Bland annat nämner han Arvid Stenbäcken, som efter inspelningarna kommit att bli en god vän till Jesper.

– Mitt intro är en minut. Kolla på hur Arvid betett sig en hel säsong, han gör helikoptern efter han legat med en tjej och sitter och skrattar åt någon som är ledsen. Arvid tycker jag visat en betydligt grisigare sida.

HÄR kan du se hela avsnittet med Jesper där han berättar om relationen till Paow, känslorna efter kritiken mot introt och vem han tycker är snålast i Paradise Hotel! 

LÄS MER: Efter Paradise hotel – otrohetsbråket mellan Arvid, Emma och Bella

LÄS MER: Paradise hotel-Alexandra om Ludvigs svek: ”Hade flickvän”

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!