Artikeln innehåller reklamlänkar

Paradise hotel-Alexandra om Ludvigs svek: ”Hade flickvän”

Paradise Hotel-Alexandra om Ludvigs svek

Efter inspelningarna fick Alexandra höra något om Ludvig hon inte var beredd på.– Man kan inte spela på någons känslor så hårt, det är ett vidrigt beteende, säger hon.

När Alexandra Nord, 26, dök upp som en joker i leken i Paradise hotel under kärleksveckan i år var det många som kände igen henne. Alexandra var nämligen med i Bachelor 2017, där hon tog sig ända till finalen.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

I Paradise hotel hettade det till mellan Alexandra Nord och  Ludvig Schenström, 22. De stod också med varandra som ett par under en tid.Men när inspelningen var över och Alexandra kom hem till Sverige fick hon en obehaglig överraskning. I Bladhs bikt avslöjar Alexandra att hon fick höra att Ludvig Schenström skulle haft flickvän – samtidigt som han var med i Paradise hotel.– Ludvig hade tydligen flickvän när han var i huset, säger hon och fortsätter:– Där har folk vetat om det och jag ska någonstans lita på en person som.. som har ljugit för migAlexandra berättar att hon fått höra att hans flickvän varit medveten om att han skulle vara med i Paradise hotel.– De hade en deal, tror jag. Men att han inte skulle göra något med någon annan.– Men det gjorde han med dig? frågar Johanna Bladh.– Ja, säger Alexandra Nord.

Ger en annan version

Ludvig Schenström har tidigare sagt till Hänt att han hade en flickvän innan Paradise hotel-inspelningen, men inte under.

– Jag träffade en tjej i somras nere på Rhodos och vi var typ tillsammans. Men så kände jag att det inte kommer fungera. Så jag åkte till Thailand ett par veckor för att jobba och så, och sen åkte jag direkt till inspelningarna i Mexico. Vad jag vet hade jag ingen flickvän då. Sen när jag kom ut ur huset så bestämde vi oss för att försöka igen men det gick inte riktigt, så jag åkte hem till Sverige,

På frågan om huruvida han var singel när han gick in i Paradise hotel-huset svarar han:

– Ja, självklart.

Alexandra försvarar samtidigt Ludvig, och menar att hon inte kan vara helt säker på att det hon fått höra stämmer.

– Han säger att det inte är såhär, han förnekar. Det är jättesvårt för jag kan inte säga något förrän jag har all fakta på bordet. Men jag kan bara säga att jag känner mig sviken. Det är skillnad på känslor och spel, hade man svikit mig i spelet hade det varit en sak. Men sviker han mig såhär så är det helt plötsligt personligt. Man kan inte spela på någons känslor så hårt, det är ett vidrigt beteende.

Hon och Ludvig ska ha bråkat om detta efter inspelningen.

– Han sa till mig när vi kom hem att han hade börjat träffa tjejen som han börjat träffa innan Mexico, säger Alexandra och fortsätter:– Sen fick jag reda på att det var flickvännen han hade haft i huset också. Så det verkar ju som att de var tillsammans hela tiden.

KLICKA HÄR för att se hela avsnittet med Alexandra där hon berättar om relationen med Dennis

LÄS MER: Efter Paradise hotel – otrohetsbråket mellan Arvid, Emma och Bella

LÄS MER: Bella Anderssons ilska efter bortklippta scenen i Paradise hotel

FOTO: TT/instagram

SENASTE NYTT!