Efter Paradise hotel – otrohetsbråket mellan Arvid, Emma och Bella

Otrohetsdramat mellan Arvid, Bella och Emma

Har Arvid varit otrogen mot Bella? Och fanns det känslor mellan Emma Hellström och Arvid? I veckans avsnitt av Bladhs bikt avslöjas ett otrohetsbråk som tittarna inte tidigare fått se.

Det var i veckan som Hänt kunde avslöja att Paradise hotel-deltagarna Gabriella Andersson och Arvid Stenbäcken är ett par efter inspelningarna. Bella är veckans gäst i programmet Bladhs bikt, och det var i en smygtitt från söndagens avsnitt som tittarna fick se när hon avslöjar att det är Arvid som är hennes hemliga kärlek.

I programmet tvingas deltagarna svara på tuffa frågor från programledaren Johanna Bladh – och vill de inte svara måste de äta något riktigt äckligt som straff.

– Okej, jag kommer ”drop the bomb”, det är Arvid Stenbäcken! säger Bella i Bladhs bikt.

Arvid i sin tur var gäst i programmet redan veckan innan, men då höll han relationen hemlig.

– Det är en Ph-deltagare som jag har träffat. Jag älskar henne, hon är en fantastisk tjej, berättade han i programmet.

Emma ska ha haft känslor för Arvid

Men i söndagen avsnitt av Bladhs bikt avslöjar Bella också vad som egentligen hände mellan paret när de kom hem till Sverige. Dramat som utspelade sig handlar inte bara om henne och Arvid, utan också om Emma Hellström.

– Hon (Emma) var en av mina närmaste där inne i huset och betydde jättemycket. När vi kom hem trodde jag verkligen att vi skulle fortsätta ha våran relation hemma men… det var mycket som hände. Vi bestämde att vi skulle ses men när jag skulle boka tåg så sa hon åt mig att vänta. Hon kom med bortförklaringar till att vi skulle umgås, berättar Bella i programmet.

Enligt Bella ska situationen ha förändrats ytterligare när Emma ringde och berättade en sak om Arvid.

– Hon ringde mig på fyllan och berättade att Arvid hade varit med asmånga andra tjejer. Men jag fick dåliga vibbar av hela situationen, för hon ringde till båda hela tiden och lät oss inte få prata, säger Bella och fortsätter:

– Arvid hävdar att det var för att Emma är kär i honom. 

”Jobbigt att hamna mitt emellan”

Det hela ska ha slutat med att Arvid och Bella gjorde slut. Men efter några veckor valde Bella att ta tillbaka Arvid.

– Jag valde att förlåta Arvid efter att jag hörde att han varit otrogen, då blev Emma arg på mig. Men det var tre veckor efter då vi inte ens pratade och han ringde mig konstant. Han skickade hem örhängen på posten och skrev hur mycket han älskar mig.

Enligt Bella förnekar Arvid själv att han ska ha varit otrogen vid den tidpunkten.

– Han nekar det fortfarande, men jag tror ärligt talat att han varit otrogen, säger Bella i Bladhs Bikt.

När Hänt når Emma förnekar hon att hon ska ha haft känslor för Arvid.

– Jag har absolut aldrig haft känslor för Arvid. Jag och Arvid klickade skitbra i programmet, vi umgicks när vi kom hem och jag hamnade mitt emellan och jag bryr ju mig jättemycket om båda, säger hon till Hänt.

Angående relationen med Bella menar hon att det inte handlade om att hon inte ville umgås, utan det hela blev ett missförstånd.

– Jag är så trött på att bara för att jag kommer väldigt bra överens med killar så ska folk alltid tro att det är nått annat varje gång. 

HÄR kan du se veckans avsnitt av Bladhs Bikt där Bella berättar om otrohetsdramat!

LÄS MER: Efter vänskapen i tv – Arvid Stenbäckens känga mot Robin Mos

LÄS MER: Arvid avslöjar: ”Förhållandet med Paow var ett PR-trick”

FOTO: NENT

SENASTE NYTT!