Artikeln innehåller reklamlänkar

Arvid avslöjar: "Förhållandet med Paow var ett PR-trick"

Screen Arvid Stebäcken och Paulina Danielsson

Nu avslöjar Paradise Hotel-profilen: hela relationen var en lögn.

Det var i vintras om nyheten slog ner att Arvid Stenbäcken och Paulina Danielsson från Paradise Hotel uppgavs hittat kärleken i varandra. De pratade öppet om sin relation.

– Vi kan nog klassas som par nu, eller ifall någon gör något med någon annan så hade det blivit ett jävla liv. Och jag har har ju planer på att flytta in hos henne snart, berättade Arvid för Hänt.

Även Paow bekräftade relationen.

– Jo men det stämmer. Har varit lite stormigt men nu börjar allt äntligen falla på plats. Väntar bara på att han ska få jobb i Stockholm och flytta hit, skrev Paow i ett meddelande.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Men nu avslöjar Arvid att det hela bara var ett påhitt.

Det är i veckans avsnitt av Bladhs Bikt som realitystjärnan grillas om sina relationer av programledare Johanna Bladh.

– Ja, det var bara ett pr trick, avslöjar han i programmet.

Han fortsätter att berätta om hur allt började.

– Jag och Paulina hade kontakt i somras, när jag hade bruten nacken hon var ett stort stöd för mig. Jag fick nog lite känslor för henne redan då. Men vi är inget par utan vi tyckte bara det var kul att trolla media, avslöjar han.

Se teasern av Bladhs Bikt här:

Paulina berättade i förra veckans Bladhs Bikt att det skulle varit Arvid som utnyttjade henne för att få fler följare på Instagram.

– Det är en otrolig lögn, svarar Arvid i veckans avsnitt och fortsätter:

– Hon trodde väl att jag skulle slå på Instagram och när jag inte fick det genomslaget som hon hoppats å så sinade väl intresset ut.

Programledaren ställer frågan varför de båda offentligt bråkat om vem som gjorde slut med vem och varför, om det hela var en bluff.

– Jag har bara väldigt svårt att se hur jag skulle ha utnyttjat hennes fame, det var ju hon som kontaktade mig så jag vet inte riktigt, svarar Arvid då.

Bladhs Bikt med Arvid som gäst sänds på söndag på Viafree. På Hänt Plus sänds en längre version med extrafrågor för den som vill ha ännu mer.

HÄR kan du se förra veckans avsnitt av Bladhs Bikt där Paow pratade om hennes och Arvids relation idag. 

LÄS MER: Paows besked om framtiden med Jeppe Johansson: “Finns känslor”

LÄS MER: Paow avslöjar: Så mycket fick jag för att medverka i dokusåporna

FRÅN FÖRSTASIDAN