Paow avslöjar: Så mycket fick jag för att medverka i dokusåporna

Paulina Paow Danielsson avslöjar vad hon fick betalt för dokusåporna

Hur mycket tjänade Paulina Danielsson egentligen på Paradise Hotel och Ex On The Beach? Här avslöjar hon de stora summorna!

Paulina “Paow” Danielsson är en riktig veteran i reality-tv. Hon har synts i de flesta stora program såsom Ex On The Beach, Temptation Island, Hemliga Beundrare och Lyxfällan. Men ett program har hon dykt upp i mer än en gång – nämligen Paradise Hotel. Under åren har hon medverkat hela tre gånger i skandalsåpan, och de trogna tittarna är vana att se henne spela spelet och hitta romanser framför kamerorna.

Men att spela in tv på en paradisö kräver också att deltagarna lämnar sina vanliga liv hemma i Sverige för en period. För att täcka upp inkomstförfall betalar ibland produktionen ut ersättning till deltagarna, men beloppen varierar från person till person. Nu avslöjar Paulina för första gången hur mycket betalt hon fått för att medverka i de olika reality-inspelningarna.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Det är serien Bladhs Bikt som Paow ställs mot väggen med en rad tuffa frågor. Programmet är ett samarbete mellan Hänt Plus och Viafree – och i säsongens första avsnitt frågar programledaren Johanna Bladh hur mycket Paulina egentligen fått betalt för att vara med i tv.

– För det mesta kan jag leva på det, tillsammans med mina sociala medier, berättar Paow i Bladhs Bikt.

Hon avslöjar sedan hur mycket de olika produktionerna gett henne betalt för att hon medverkat. Bäst betalt fick hon för Ex On The Beach (summorna är alltid innan skatt).

– Av Ex On The Beach fick jag 58 000 kronor, säger hon.

Innan inspelningarna av Temptation Island förhandlade hon och Mattias Coleman om ett gemensamt arvode, men de fick inte riktigt så mycket som de hoppats på, berättar Paow.

– För temptation island skulle jag fått 100, men jag fick 50, säger hon.

Förklaringen bakom ska ha varit att Paulina inte läste igenom det slutgiltiga kontraktet ordentligt.

Hur mycket hon fick för årets säsong av Paradise Hotel får hon ännu inte avslöja. Hon berättar däremot hur mycket hon fick första gången hon var med – då hon togs in som profil från bloggvärlden.

– Paradise hotel första gången fick jag 30 000, säger hon i Bladhs Bikt.

Paulina får också frågor om huruvida hon ser en framtid med en ny romans med Jesper “Jeppe” Johansson, och varför hon egentligen dumpade Ph-profilen Arvid Stenbäcken. Se hela avsnittet och flera minuters exklusivt extramaterial genom att bli medlem på Hänt Plus – det är helt gratis första månaden.

HÄR ser du hela intervjun med Paulina “Paow” Danielsson i Bladhs Bikt! 

LÄS MER: https://www.hant.se/se-nya-programmet-bladhs-bikt-med-paulina-paow-danielsson/

LÄS MER: Paows krav på TV3 för att medverka i Paradise hotel igen

Foto: TV3

SENASTE NYTT!