Här grillas Jesper Bengtsson i Bladhs Bikt

Jesper Bengtsson grillas i veckans Bladhs Bikt
NU GRATIS

Det är Jesper Bengtssons tur att grillas i Bladhs Bikt.

Paradise Hotel 2019 lider mot sitt slut – men dramatiken har det inte varit ont om.

Legendarerna Paulina ”Paow” Danielsson, Jesper ”Jeppe” Johansson och Haidar Juma är några av tidigare års profiler som dyker upp i rutan. Tillsammans med nykomlingar som Jesper Bengtsson, Erika Lindberg, Gabriella Andersson och Hanna Bodelsson skapar gänget en rad rubriker för varje vecka som avsnitten sänds.

Under säsongen producerar reporter Johanna Bladh en rykande färsk intervju-serie  kallad ”Bladhs Bikt” för Viafrees plattform – där en ny deltagare varje vecka kommer grillas med en rad tuffa frågor.

Programmet sänds varje söndag på Viafree, men för den som vill ha ännu mer finns en förlängd version här på Hänt Plus. Varje vecka kommer flera minuters extramaterial att spelas i form av frågor från tittarna. Det extra långa programmet sänds exklusivt här på Hänt.se

Den här veckan läsas succé-programmet av Jesper Bengtsson. I veckans avsnitt berättar han bland annat sanningen om sin relation med Paulina “Paow” Danielsson, vem som är snålast i hela Paradise Hotel och vad han egentligen tycker om Bella och Arvids förhållande.

HÄR kan du se hela programmet – inklusive flera minuters exklusivt extramaterial!

Slå på ljud

SENASTE NYTT!