Jens Rönnqvists ord om sanningen bakom Farmen

Farmen-Jens Rönnqvist svarar på kritiken – efter tittarilskan
Jens Rönnqvist har skapat intriger inne på Farmen.
Tittarnas ilska är överflödig över Jens pakter och nu bemöter han kritiken.
– Det får man räkna med, säger Jens till Hänt i en intervju.
Annons

Tv-programmet Farmen börjar mer och mer närma sig sitt slut. Som vanligt har TV4 bjudit på både på intriger och en hel del dramatik.

Det är flera deltagare som inte har kommit överens under säsongens gång, två av dem var Jens Rönnqvist, 31, och Simon Axelsson, 25. Det visade sig att Jens var snäppet starkare än Simon i tinget, och Simon fick lämna Farmen för gott.

Verkliga relationen med pakt-vännen Sofie Hodén

Jens har under säsongens gång dragit i en hel del trådar gällande pakter inne på Farmen. Som tittare har det ibland varit svårt att hänga med i vilka som är med i vilka pakter.

Annons
Annons

Norrlänningen har nyligen gått ut med på sin Instagram om sin verkliga relation med pakt-vännen Sofie Hodén, 29. Tilliten har trutit för dem och trots att Jens kallat Sofie för sin “syster”, börjar de gå varandra på nerverna.

Sofie Hodén Farmen
Sofie Hodén. FOTO: TV4

Men att Jens har kört ett tufft och hårt spel, något som tittarna reagerat starkt på.

Annons

Jens bemöter kritiken

Några har ansett att Jens “spelat fult” och att han av den anledningen borde åka ut, något som Jens inte håller med om.

– Jag förstår att det skapar reaktioner, det får man räkna med när det är en tävlingen för oss där inne, berättar Jens för Hänt i en intervju och fortsätter:

– Det var aldrig min tanke att bli paktledare från första början, jag skulle hitta en kvinnlig stark karaktär att spela med.

Anledningen till att Jens ville hitta denna starka kvinnliga karaktär, som blev Sofie, var för att få en möjlighet att kunna ta del av information om eventuella mot-pakter.

Annons

Och enligt Jens så är alla deltagare som är kvar i slutet med i en pakt mer eller mindre, men att deras är den absolut starkaste. Och detta är även den anledningen som Jens tror har väckt mycket känslor hos tv-tittarna hemma i sofforna.

Jens Rönnqvist med fler i Farmen
FOTO: TV4

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…