Farmen-Jens Rönnqvist om verkliga relationen med Sofie Hodén

Sofie Hodén och Jens Rönnqvist
Farmen-deltagaren Jens Rönnqvist har varit i blåsvädret en hel del den senaste tiden.
Och nu avslöjar han nu sin relation till pakt-vännen Sofie Hodén.
"Börjar gå varandra på nerverna", skriver Jens på Instagram.
Annons

TV4:s succéprogram Farmen är i full rullning och över halva tiden av säsongen har gått. Tittarna har som i alla andra säsonger fått ta del av en hel del drama och intriger.

Två deltagare som inte kom särskilt bra överens med varandra från första början var Jens Rönnqvist, 31, och Simon Axelsson, 25. I en fight i tinget visade sig Jens vara starkare och Simon åkte ur Farmen.

Pakter i Farmen 2020

Jens har haft flera olika pakter under denna säsong, men den största som han själv dragit trådarna i har gått väldigt långt. Men vilka som är med och inte i Jens pakt har för tittarna varit lite oklart. Men Jens själv är väldigt tydlig med att det är han själv som styr och bestämmer och att resten mest är spelpjäser som hjälper honom under vägen till final.

Annons

En person som varit en stor del i Jens pakt är Sofie Hodén, 29. Men efter att hon blev storbonde, när Jens själv hade planer på att bli det, började han tvivla Sofie. Tilliten tryter och inför final vet inte riktigt Sofie hur han känner.

Annons

“Börjar gå varandra på nerverna”

Nu avslöjar Jens i ett nytt inlägg på Instagram hur han känner för sin pakt-vän Sofie.

Inlägget är en bildserie med bilder på bland annat honom själv, samt nära och kära. I bildtexten förklarar han att det är äntligen är dags för anhöriga att kliva in på farmen som besökare till deltagarna.

Men han förklarar även känslorna som gror för deltagaren Sofie nu och hur deras relationen ser ut för tillfället i programmet.

“Märks att jag och Sofie börjar gå varandra på nerverna… Men vi har ju spelat och planerat sen dag 2 på farmen så det är lite som syskon antar jag”, skriver Jens på Instagram.

Jens Rönnqvist i Farmen
FOTO: TV4
Annons

Han avslöjar även att det snarast börjar höras på både honom och Sofie att de två börjar irritera sig på varandra.

“Det lär fööörmodligen börja höras i synkarna att vi börjar gå varann på nerverna”, fortsätter Jens.

Sofie Hodén i Farmen 2020
FOTO: TV4

Men en sak som är säker är att Jens är taggad för final. Han förklarar att de två bara måste hålla ihop nu sista tiden mot final-veckan.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…